Μποχωρίδης: «Τον καλύτερο εαυτό μας στο Eurocup»

O Άρης επιστρέφει ύστερα από 6 χρόνια σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και θα συμμετάσχει στον πρώτο όμιλο του Eurocup, έχοντας πρώτο αντίπαλο την Γκραν Κανάρια, εντός έδρας (4/10, 20.00, ΝΟVAPRIME). O Λευτέρης Μποχωρίδης, ο οποίος επέστρεψε στον Άρη, μίλησε στην media day για τους στόχους των “κίτρινων” και υποστήριξε ότι επικρατεί ενθουσιασμός για το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της ομάδας.

Οι δηλώσεις του Λευτέρης Μποχωρίδη:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινά η σεζόν, παίζουμε με μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, ανυπομονούμε να συναντήσουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Η Γκραν Κανάρια είναι μία ομάδα του προπονητή της, ξέρει να παίζει καλά. Έχει παίκτες που μπορούν να γίνουν πάρα πολύ επικίνδυνοι  μέσα στο γήπεδο άμα τους αφήσεις. Εμείς πρέπει να μπούμε δυνατά και να μπορέσουμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας.

Σίγουρα είναι ένα πλεονέκτημα το ότι έχουν παίξει τρία επίσημα παιχνίδια και εμείς μόνο φιλικά. Όμως όλα αυτά είναι λεπτομέρειες αν εμείς μπούμε μέσα στο παιχνίδι δυνατά και συγκεντρωμένοι.

Οι στόχοι θα φανούν μέσα στο γήπεδο. Δεν μπορούμε να λέμε απ’ έξω πως θα παίξουμε δυνατά, πρέπει να φανεί αυτό μέσα στο γήπεδο. Θα ξεκινήσουμε από αύριο κόντρα σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα και θα δούμε μέσα στο γήπεδο τι μπορούμε να κάνουμε.

Η φιλοσοφία του προπονητή είναι να ξεκινάμε από την άμυνα και να δίνουμε εκεί ενέργεια. Φέτος θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να μην αφήσουμε τους αντίπαλους μας να τρέξουν. Αύριο θέλουμε να μπούμε συγκεντρωμένοι από την αρχή και να πάρουμε την νίκη.

Οι ξένοι έχουν ενθουσιαστεί που βρίσκονται σε αυτό το περιβάλλον ακόμα και από τα φιλικά που παίξαμε και είχαμε σε τον κόσμο μαζί μας, είδαμε την δυναμική που υπάρχει. Εγώ και τα υπόλοιπα παιδιά που είναι έμπειρα προσπαθούμε να τους βοηθήσουμε όσο μπορούμε  για να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό».

Keywords
Τυχαία Θέματα