Ολυμπιακός: Δεν δήλωσε τον Μπραζντέικις στην Basket League

Ο Ίγκνας Μπραζντέικις δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα, τουλάχιστον στην έναρξη του και επιλέχθηκε από τον Ολυμπιακό να είναι ο 8ος ξένος παίκτης της ομάδας.

Ο Ολυμπιακός ξ έπρεπε να «κόψουν» έναν εξ των οκτώ παικτών και σύμφωνα με την αλλαγή του κανονισμού του ΕΣΑΚΕ επιτρέπεται να δηλωθούν εφτά αλλοδαποί παίκτες και από αυτούς οι έξι να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια των ελληνικών υποχρεώσεων.

Κάθε

ομάδα έχει δικαίωμα να κάνει τρεις αλλαγές στον πρώτο γύρο και άλλες τρεις στον δεύτερο με την τελευταία να μπορεί να γίνει πριν το ξεκίνημα των ελληνικών play-offs. Με την έναρξη της χρονιάς αν δηλωθούν εφτά ξένοι όπως συμβαίνει στην περίπτωση των «ερυθρόλευκων» η ομάδα χρεώνεται αυτομάτως μία αλλαγή.

Ο Ολυμπιακός στο ελληνικό πρωτάθλημα θα παίξει με τους Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος, Σακιέλ ΜακΚίσικ, Αϊζάια Κάνααν, Λουκ Σίκμα, Άλεκ Πίτερς, Μουσταφά Φαλ και Νίκολα Μιλουτίνοφ. Κατά τη διάρκεια του πρώτου γύρου έχει το δικαίωμα για δύο ακόμη αλλαγές.

Από τους 7 ξένους, ο ένας θα μένει εκτός σε κάθε αγωνιστική και θα μπορεί να είναι διαφορετικός. Η αλλαγή σε σχέση με πέρυσι είναι πως ΚΑΙ στα play-offs, οι ομάδες θα δηλώνουν εφτά ξένους και θα επιλέγουν έναν να μένει εκτός σε κάθε ματς ξεχωριστά. Πέρυσι, είχαν δηλώσει πριν το πρώτο τζάμπολ των play-offs έξι ξένους και δεν επιτρεπόταν αλλαγή.

Keywords
Τυχαία Θέματα