Μπέτις-Χετάφε 1-0: Έκανε «άλμα» Ευρώπης (HL)

Μπέτις-Χετάφε 1-0: Έκανε «άλμα» Ευρώπης (HL)basket1thanosΠαρ, 02/19/2021 - 23:56

Η Ρεάλ Μπέτις κέρδισε με 1-0 την Χετάφε στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν, έφτασε τους 36 βαθμούς και υπερτερεί στην ισοβαθμία της 6ης θέσης της Primera Division της Βιγιαρεάλ (έχει ένα ματς λιγότερο πάντως).

Η ομάδα του Πελεγκρίνι ήταν καλύτερη καθ'όλη την διάρκεια του παιχνιδιού αλλά δεν έβρισκε τον δρόμο προς τα δίχτυα της εστίας του Νταβίντ Σόρια. Στο 76ο λεπτό ο

Σοφιάν Τσάκλα έκανε ένα άσχημο τάκλιν, η Μπέτις κέρδισε πέναλτι αλλά ο Σέρχιο Κανάλες το εκτέλεσε άσχημα και ο Σόρια το έβγαλε.

Στο 84' ο Τσάκλα υπέπεσε σε νέα παράβαση μέσα στην μεγάλη περιοχή της ομάδας του και αυτή την φορά ο Μπόρχα Ιγκλέσιας δεν λάθεψε, στέλνοντας το πέναλτι στην πάνω αριστερή γωνία του Σόρια.

Στο 94ο λεπτό ο Καρβάλιο είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα για τους γηπεδούχους, αποβλήθηκε και δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής με την Καντίθ (28/02).

Κάπως έτσι η Μπέτις γλύτωσε το στραβοπάτημα, αναπτέρωσε τις ελπίδες της για Ευρώπη, και παράλληλα βύθισε ακόμη περισσότερο την Χετάφε.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Μπορντάλας Χιμένεθ δεν έχει κερδίσει στα τελευταία 6 ματς (1 ισοπαλία μόνο) και απέχει μόλις 3 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη (24 βαθμούς ενώ η 18η Βαγιαδολίδ έχει 21 βαθμούς).

 

ΙΣΠΑΝΙΑ - Primera Division - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Real Betis - Ποδόσφαιρο Getafe - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Betis Sevilla ΙΣΠΑΝΙΑ Η Μπέτις τελικά κατάφερε να «ξεκλειδώσει» την άμυνα της Χετάφε (στο 85' με το δεύτερο πέναλτι) και να πανηγυρίσει νίκη, που μπορεί να αποδειχθεί σημαντική για την Ευρώπη. Article publish on Παρ, 02/19/2021 - 23:56 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα