ΠΑΟΚ: "Το προφίλ του Χρήστου Τζόλη, του κορυφαίου ταλέντου"

ΠΑΟΚ: "Το προφίλ του Χρήστου Τζόλη, του κορυφαίου ταλέντου"gpagosΠαρ, 02/19/2021 - 23:02

Δημοσίευμα στην Αυστρία αναφέρεται στον Χρήστο Τζόλη. Ο τίτλος είναι: "Το πορτρέτο του Χρήστου Τζόλη, του κορυφαίου ταλέντου στην Ελλάδα. Από τον ΠΑΟΚ στην Μπουντεσλίγκα;". 

Αναφέρεται στην αύξηση της χρηματιστηριακής του αξίας και

στο ενδιαφέρον ευρωπαϊκών συλλόγων για τον παίκτη του ΠΑΟΚ

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι για τον Τζόλη υπάρχει ενδιαφέρον από την Μπριζ, την Αϊντχόφεν, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την Μπράιτον, τη Λειψία και την Ντόρτμουντ. 

Σε άλλο σημείο προσθέτει: “Ένα πράγμα είναι βέβαια. Η μετεγγραφή δεν θα είναι ευκαιρία (σ.σ.: αναφέρεται στο οικονομικό). Τον Σεπτέμβριο ο ΠΑΟΚ επέκτεινε το συμβόλαιο μέχρι το 2024 χωρίς ρήτρα. Και η χρηματιστηριακή του αξία ανέβηκε 150% από τα 4 εκ. στα 10 εκ. ευρώ".

Σημειώνει ακόμη ότι αυτό κάνει τον Τζόλη όχι μόνο τον πιο ακριβό στη Θεσσαλονίκη αλλά στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας. Μπροστά του είναι μόνο ο Μαντί Καμαρά του Ολυμπιακού που η αξία του υπολογίζεται στα 15 εκ. ευρώ. 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Χρήστος Τζόλης ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ Δημοσίευμα στην Αυστρία αναφέρεται στον Χρήστο Τζόλη και σημειώνει την άνοδο στην αξία του όπως επίσης και ευρωπαϊκές ομάδες που ενδιαφέρονται για τον παίκτη του ΠΑΟΚ Article publish on Παρ, 02/19/2021 - 23:02 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα