Βλάχος: "Οι μεγάλες ομάδες κερδίζουν και σε κακή μέρα"

Βλάχος: "Οι μεγάλες ομάδες κερδίζουν και σε κακή μέρα" antoniamath11Παρ, 02/19/2021 - 22:51

Σημαντική νίκη με 17-14 στα πέναλτι πήρε η Ελλάδα, κόντρα στη Γαλλία. Ο προπονητής του ομοσπονδιακού μας συγκροτήματος, Θοδωρής Βλάχος δήλωσε μετά τον αγώνα ότι μια καλή ομάδα κερδίζει και σε κακή μέρα και ότι είναι χαρούμενος για τους παίκτες του. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

"Είμαι πολύ χαρούμενος για τον τρόπο με

τον οποίο φτάσαμε στην νίκη. Οι παίκτες μου βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να γυρίσουν το παιχνίδι στο τέλος, ενώ έχαναν με 2-3 γκολ διαφορά. Οι μεγάλες ομάδες κερδίζουν έστω και αν βρεθούν σε κακή μέρα. Δεν προλαβαίνουμε να χαρούμε αυτή την πρόκριση, αφού είμαστε υποχρεωμένοι να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τον ημιτελικό που είναι πολύ πιθανόν να μας οδηγήσει στους Ολυμπιακούς αγώνες.

Είναι η πρώτη φορά στην προπονητική μου καριέρα που δέχομαι επτά διαδοχικά γκολ μέσα σε ενάμιση οκτάλεπτο. Δεν μου έχει συμβεί ποτέ"

ΕΛΛΑΔΑ - ΠΟΛΟ - ΕΛΛΑΔΑ - ΠΟΛΟ Εθνική Ελλάδας Πόλο Off Off Off Off ΠΟΛΟ ΕΛΛΑΔΑ Ο τεχνικός της Εθνικής πόλο, Θοδωρής Βλάχος σχολίασε την νίκη της χώρας μας, κόντρα στη Γαλλία και τόνισε ότι οι μεγάλες ομάδες κερδίζουν και σε κακές μέρες. Article publish on Παρ, 02/19/2021 - 22:51 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα