Μπέρνλι-Μάντσεστερ Γ. 0-1: Ασταμάτητη και μόνη πρώτη! (HL)

Μπέρνλι-Μάντσεστερ Γ. 0-1: Ασταμάτητη και μόνη πρώτη! (HL)osinteliΤετ, 01/13/2021 - 00:22

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε και από το Μπέρνλι, πανηγύρισε την 8η εκτός έδρας νίκη στην Premier League και πλέον είναι μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας.

Τέσσερις ημέρες πριν το μεγάλο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ, η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Νίκησε τη Μπέρνλι στο "σπίτι" της και δεν άφησε την ευκαιρία

να προσπεράσει τους "reds" να πάει χαμένη. 

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και μάλιστα φοβερό σε εκτέλεση σημείωσε ο Πολ Πογκμπά στο 71ο λεπτό. Γκολ το οποίο αποδείχθηκε αρκετό για τους "κόκκινους διαβόλους", ώστε να φύγουν νικητές από το Μπέρνλι.

Πλέον, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην κορυφή της βαθμολογίας, ύστερα από 17 αγωνιστικές, το ενδιαφέρον στρέφεται στη "μάχη" της Κυριακής (17/1) με τη Λίβερπουλ στο "Άνφιλντ". 
 

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Burnley - Ποδόσφαιρο Manchester United - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Burnley ΑΓΓΛΙΑ Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε και από το Μπέρνλι, πανηγύρισε την 8η εκτός έδρας νίκη στην Premier League και πλέον είναι μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας.

Article publish on Τετ, 01/13/2021 - 00:22 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα