Μπέντιλ: “Παίζουμε με μεγαλύτερη σκληράδα” (vid)

Μπέντιλ: “Παίζουμε με μεγαλύτερη σκληράδα” (vid)gpagosΠέμ, 01/21/2021 - 23:26

Ο Μπεν Μπέντιλ μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Χίμκι στάθηκε -μεταξύ άλλων- και σε νέα πράγματα που μπαίνουν στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με

την έλευση του Οντεντ Κάτας. 

Μιλώντας στην εκπομπή "Super Euroleague" αναφέρθηκε στη σκληράδα που ο νέος προπονητής θέλει να έχει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού που στο παιχνίδι με τη Χίμκι πήρε 40 ρημπάουντ εκ των οποίων τα 21 ήταν επιθετικά. 

Στην αρχή των δηλώσεων είπε: “Ακολουθήσαμε το πλάνο. Ο κόουτς μας είπε να είμαστε επιθετικοί και έτσι μπήκαμε από την αρχή στο παιχνίδι.

Προσπαθούμε να προσαρμοστούμε σε νέα συστήματα. Εχει φέρει αρκετά πράγματα αλλά σίγουρα είναι το παίζουμε με μεγαλύτερη σκληράδα στο παιχνίδι μας”. 

Για τη συνέχεια συμπλήρωσε: “Ο στόχος μας είναι να βελτιωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι. πρέπει να δουλεύουμε ένα παιχνίδι κάθε φορά. Και όταν βγαίνουμε έξω, στο γήπεδο, να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό”. 

Ακόμη είπε: “Προσπαθούμε να πηγαίνουμε στα ρημπάουντ. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Μήτογλου, δίνει φλόγα στην ομάδα”. 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ Παναθηναϊκός - Μπάσκετ Off Off On Off ΜΠΑΣΚΕΤ Μπεν Μπέντιλ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ΔΙΕΘΝΕΙΣ Μπέντιλ: “Παίζουμε με μεγαλύτερη σκληράδα” Submitted by ageorgi on Πέμ, 01/21/2021 - 23:35 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/BENTIL_21121.mp4 ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ Off Off Off ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο Μπεν Μπέντιλ μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Χίμκι αναφέρθηκε σε ένα από τα βασικά πράγματα που θέλει να βάλει ο Οντεντ Κάτας στο παιχνίδι της ομάδας ΜΠΑΣΚΕΤ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ Παναθηναϊκός - Μπάσκετ On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Ο Μπεν Μπέντιλ μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Χίμκι αναφέρθηκε σε ένα από τα βασικά πράγματα που θέλει να βάλει ο Οντεντ Κάτας στο παιχνίδι της ομάδας
Article publish on Πέμ, 01/21/2021 - 23:26 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα