Λίορ Λούμπιν: “Η ενέργεια των παικτών μας κάνει χαρούμενους” (vid)

Λίορ Λούμπιν: “Η ενέργεια των παικτών μας κάνει χαρούμενους” (vid)gpagosΠέμ, 01/21/2021 - 23:17

Η νίκη του Παναθηναϊκού επί τη Χίμκι ήταν και η πρώτη νίκη για τον Οντεντ Κάτας.

Ο άμεσος συνεργάτης του, ο Λίορ Λούμπιν μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα στην εκπομπή “Super Euroleague” στάθηκε στην προσπάθεια των παικτών και έδειξε την ικανοποίηση που υπάρχει για αυτό.  

Είπε: “Είμαστε χαρούμενοι όχι μόνο για τη νίκη αλλά και για την προσπάθεια των

παικτών. Οι παίκτες βγήκαν στο παρκέ με ενέργεια και συνολικά το είχαν σε όλο το παιχνίδι και αυτό μας κάνει χαρούμενους”. 

Πρόσθεσε: “Το σημαντικό είναι ότι είχαμε την ενεργεια και στα ρημπάουντ”.

Για τη συνέχεια συμπλήρωσε: “Δεν έχουμε πολλές προπονήσεις στη διάθεσή μας. Για αυτό και προσπαθούμε να καταφύγουμε σε άλλα πράγματα. Δουλεύουμε πολύ στο video και έτσι προσπαθούμε σιγά-σιγά να βάλουμε πράγματα στο παιχνίδι μας”. 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ Παναθηναϊκός - Μπάσκετ Off Off On Off ΜΠΑΣΚΕΤ Οντεντ Κάτας Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ΔΙΕΘΝΕΙΣ Λίορ Λούμπιν: “Η ενέργεια των παικτών μας κάνει χαρούμενους” Submitted by ageorgi on Πέμ, 01/21/2021 - 23:24 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/LOUBIN_21121.mp4 ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ Off Off Off ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο Λίορ Λούμπιν, ο συνεργάτης του Οντεντ Κάτας στάθηκε στην προσπάθεια και στη διάθεση των παικτών του Παναθηναϊκού στη νίκη επί της Χίμκι. ΜΠΑΣΚΕΤ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ Παναθηναϊκός - Μπάσκετ On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Ο Λίορ Λούμπιν, ο συνεργάτης του Οντεντ Κάτας στάθηκε στην προσπάθεια και στη διάθεση των παικτών του Παναθηναϊκού στη νίκη επί της Χίμκι Article publish on Πέμ, 01/21/2021 - 23:17 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα