Μακάμπι-Ρεάλ 86-84: Απίθανος Ντόρσεϊ, νίκη-ανάσα για τους Ισραηλινούς

Μακάμπι-Ρεάλ 86-84: Απίθανος Ντόρσεϊ, νίκη-ανάσα για τους ΙσραηλινούςgdouskasΠέμ, 01/21/2021 - 23:16

H Ρεάλ (δίχως τους Γιουλ, Ρούντι πέραν του Ράντολφ) οικοδόμησε διαφορά νωρίς νωρίς στο παιχνίδι χάρη στην παρουσία του Ταβάρες και την αποτελεσματικότητα του Αμπάλδε, έχοντας το απίθανο 8/8 δίποντα στο πρώτο δεκάλεπτο, το ολοκλήρωσε στο +9, 24-33.

Η Μακάμπι με το σχήμα των Μπλέιζερ-Χάντερ-Καλέιρο-Ντι Μπαρτολομέο να βγάζει ενέργεια στην άμυνα (επέτρεψε μόνο 13 πόντους στη Ρεάλ) και τον Ντόρσεϊ να είναι...σεληνιασμένος, κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση και να προηγηθεί

με τρίποντο του Καλέιρο 43-40, με τις ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια σχεδόν στην ισορροπία, 45-46.

Το τρίτο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι στο σκορ με τον Ντόρσεϊ να συνεχίζει να πληγώνει τους Μαδριλένους και τον Τόμπσον να απαντάει, με δικό του τρίποντο το σκορ πήγε στο 63-66 στο τέλος της τρίτης περιόδου.

Όλα έδειχναν ντέρμπι και θρίλερ μέχρι τέλους κάτι που τελικώς συνέβη με τον Γουίλμπεκιν να έχει 1/2 βολές με 7 δεύτερα στο ρολόι και τον Κάρολ να κατεβάζει την μπάλα αλλά να την χάνει προτού καν εκτελέσει, με αποτέλεσμα η Μακάμπι να πάρει τη σπουδαία νίκη.

Από τους νικητές ο Ντόρσεϊ έκανε την καλύτερη εμφάνισή του στη Euroleague με 30 πόντους και 36 στην αξιολόγηση, 11 πόντους είχε ο Χάντερ, ο Γουίλμπεκιν είχε 9 πόντους και 8 ασίστ.

Για τη Ρεάλ ο Τόμπκινς είχε 20 πόντους, 13 πόντους και 7 ασίστ ο Αλμπάλδε, 15 ο Ταβάρες. 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ Maccabi Tel Aviv - Μπάσκετ Real Madrid - Μπάσκετ Off Off gdouskas Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Maccabi Tel Aviv ΔΙΕΘΝΕΙΣ Με τον Ντόρσεϊ να κάνει ρεκόρ καριέρας με 30 πόντους, το σύνολο του Σφαιρόπουλου επικράτησε στο θρίλερ των Μαδριλένων φτάνοντας τις 10 νίκες σε 21 αναμετρήσεις. Article publish on Πέμ, 01/21/2021 - 23:16 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα