Μπάτλερ: “Ιδιαίτερο ταλέντο ο Γιάννης”

Μόνο καλά λόγια είχε να πει για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ο Καρόν Μπάτλερ, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων, πως ο Έλληνας παίκτης είναι ένα ιδιαίτερο ταλέντο. Παράλληλα, αποκάλυψε πως περίμενε να κάνει καριέρα στο ΝΒΑ, όμως δεν περίμενε να έχει αυτή την εξέλιξη.

Αρχικά, ο Μπάτλερ τόνισε: “Ήταν ξεχωριστός από μικρός. Θα ήμουν ψεύτης αν έλεγα πως περίμενα να έχει τέτοια εξέλιξη, αλλά περίμενα πως θα γινόταν ένας παίκτης που θα έπαιζε για μια δεκαετία στο ΝΒΑ,
εύκολα. Είναι ένα ιδιαίτερο ταλέντο. Μπορεί να κάνει πολλά πράγματα. Τότε ακόμη δεν ήταν σκόρερ και ηγέτης, αλλά το είχε. Είχε την παρουσία και το υψηλό μπασκετικό IQ. Είμαι χαρούμενος γι’ αυτόν, είναι ένα παιδί που πέρασε πολλά ερχόμενος από την Ελλάδα. Είναι φτιαγμένος από διαφορετικό μέταλλο. Δεν επηρεάζεται από μόδες και τέτοια, τον ενδιαφέρει μόνο η οικογένειά του, είναι αφοσιωμένος και δουλεύει πιο σκληρά από όλους. Είμαι περήφανος γι’ αυτόν”.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: “Θυμάμαι στις προπονήσεις να τον βλέπω να καρφώνει ξυπόλητος. Τότε δεν είχε ακόμη συμβόλαιο με αθλητική εταιρεία. Εγώ φορούσα ένα ζευγάρι και το χάριζα. Η Nike μού έστελνε ένα σωρό παπούτσια και τα έδινα σε άλλους. Κάποιοι τα πετούσαν στα σκουπίδια. Ο Γιάννης τα έπαιρνε. Είχε τη δίψα να γίνει καλύτερος από όλους και αυτό δεν διδάσκεται. Ήταν συγκεντρωμένος στο στόχο του και το τι ήθελε να βγάλει μέσα από το παιχνίδι του. Γι’ αυτό είναι ένας σπουδαίος νέος παίκτης και στα μάτια τα δικά μου ο MVP”.
Keywords
Τυχαία Θέματα