Με το Novasports.gr στη Λιβαδειά

Παρακολουθείστε σε live streaming από τη Web TV του Novasports.gr την αναμέτρηση του Λεβαδειακού με τον Πανιώνιο για την 28η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος (19:00 Novasports4HD). Επίσης, δείτε από τη Web TV του Novasports.gr
το pre game της αναμέτρησης της ΑΕΛ με τον ΠΑΟΚ στις 18:00, ενώ στις 19:00 ακούστε σε ηχητική μετάδοση την εξέλιξη του αγώνα. Στις 21:10 θα ακολουθήσει το post game της αναμέτρησης.

Από τη Web TV του Novasports.gr μπορείτε να δείτε και το pre game του αγώνα του Ολυμπιακού με την Ξάνθη στις 18:00. Στις 19:00 μπορείτε να ακούσετε σε ηχητική μετάδοση την αναμέτρηση του “Γ. Καραϊσκάκης”, ενώ στις 21:10 θα ακολουθήσει το post game, με τις συνεντεύξεις και το τρίτο ημίχρονο.

Σε ηχητική μετάδοση και η αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Αστέρα Τρίπολης στις 19:00.

Στη Λάρισα η ΑΕΛ θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ, ο οποίος θέλει τη νίκη, προκειμένου να εξασφαλίσει και μαθηματικά την κατάκτηση του εφετινού πρωταθλήματος. Στο “Γ. Καραϊσκάκης”, ο Ολυμπιακός θέλει να πανηγυρίσει μια ακόμα νίκη και να συνδυάσει την ουσία με το θέαμα. Η ΑΕΚ δοκιμάζεται στη Λαμία από την τοπική ομάδα, ενώ ο τέταρτος της βαθμολογίας Ατρόμητος, αντιμετωπίζει τον πέμπτο Άρη, σε ένα ματς, που θα κρίνει την τέταρτη θέση του πρωταθλήματος. Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ, με τους Κρητικούς να “καίγονται” για βαθμούς, στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονή στην κατηγορία. Το “τριφύλλι” θέλει το “τρίποντο” για να διατηρήσει “ζωντανές” τις όποιες ελπίδες έχει για την κατάκτηση της πέμπτης θέσης. Στη Ριζούπολη, ο ήδη υποβιβασμένος Απόλλων Σμύρνης θα φιλοξενήσει τον Παναιτωλικό, ενώ στη Λιβαδειά, η τοπική ομάδα θέλει μόνο τη νίκη κόντρα στον Πανιώνιο, προκειμένου να συνεχίσει την προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία. Τέλος, στα Ιωάννινα ο ΠΑΣ Γιάννινα θα υποδεχτεί τον Αστέρα Τρίπολης, με τις δυο ομάδες να θέλουν τη νίκη, προκειμένου να απομακρυνθούν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής:

Κυριακή 14 Απριλίου 2019 (19:00)

ΑΕΛ-ΠΑΟΚ (Novasports1HD)
Απόλλων Σμύρνης-Παναιτωλικός
Άρης-Ατρόμητος
Λαμία-ΑΕΚ
Λεβαδειακός-Πανιώνιος (Novasports4HD)
Ολυμπιακός-ΑΟ Ξάνθη (Novasports2HD)
Παναθηναϊκός-ΟΦΗ
ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης (Novasports3HD)
Keywords
Τυχαία Θέματα