Αντετοκούνμπο: “Ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε”

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εμφανίστηκε έτοιμος για τη σειρά των play off κόντρα στους Ντιτρόιτ Πίστονς και υπογράμμισε πως οι Μιλγουόκι Μπακς γνωρίζουν ποιους θα βρουν στον δρόμο τους. Παράλληλα, ο Έλληνας παίκτης δήλωσε πως δεν του αρέσει να χάνει και πως θέλει να φτάσει φέτος με τα “ελάφια” όσο πιο μακριά γίνεται στα play off.

Αρχικά, ο Αντετοκούνμπο δήλωσε: “Ξέρουμε
ποιους αντιμετωπίζουμε. Για μας είναι ένα ακόμα παιχνίδι. Θα βγούμε να παίξουμε σκληρά, να παλέψουμε στην άμυνα, να βρούμε τα ελεύθερα σουτ. Να κάνουμε δηλαδή ότι κάνουμε όλη τη χρονιά. Θέλουμε όμως να γίνουμε καλύτεροι γιατί όλα μπορούν να γίνουν στα play off”.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: “Δεν αισθανόμαστε πίεση. Ξέρουμε τους στόχους μας. Δεν έχουμε περάσει στο δεύτερο γύρο τώρα πρόσφατα, αλλά θα κοιτάξουμε ένα, ένα τα βήματα. Το πρώτο ματς αρχικά, η πρόκριση στον επόμενο γύρο και βλέπουμε. Ως Γιάννης θέλω να κρατήσω τα συναισθήματα μου. Το παιχνίδι παραμένει παιχνίδι. Δεν μου αρέσει να χάνω όπως έγινε πέρυσι στο Game7”.

Επίσης, δήλωσε για την κατάσταση της ομάδας του: “Ο Νίκο Μίροτιτς είναι σπουδαίος παίκτης. Μας βοηθάει με το μακρινό του σουτ. Δεν θα έχουμε πρόβλημα χημείας με αυτούς που επιστρέφουν από τραυματισμούς. Θα ενισχυθούμε. Ελπίζω να παίξει ο Μίροτιτς την Κυριακή”.

Τέλος, ο Αντετοκούνμπο συμπλήρωσε: “Βάλουμε τους εαυτούς μας σε μία θετική θέση στην κανονική περίοδο. Ο κόουτς ήταν καταπληκτικός. Έκανε σπουδαία δουλειά. Η ατμόσφαιρα μας ήταν εξαιρετική. Νοιάζεται για μας, για όλους. Παίξαμε 82 ματς, αλλά ήταν σαν να δώσαμε 30 ματς. Ίσως επειδή μας έκανε να διασκεδάσουμε και πέρασε τόσο γρήγορα. Σίγουρα άλλαξε την ομάδα, όλοι έπαιξαν πιο δυνατά για αυτόν. Η ομάδα είναι ενθουσιασμένη που βρίσκεται εδώ. Ελπίζω να εκπληρώσουμε τους στόχους που θέσαμε”.
Keywords
Τυχαία Θέματα