Μπαρτσελόνα: Ο Φοντ θέλει επιστροφή Γκουαρντιόλα

Μπαρτσελόνα: Ο Φοντ θέλει επιστροφή ΓκουαρντιόλαosinteliΠαρ, 10/30/2020 - 07:45

Ο Βίκτορ Φοντ είναι ο βασικός υποψήφιος για τη θέση της προεδρίας της Μπαρτσελόνα και φαίνεται πως καταστρώνει ήδη τα πλάνα του για την επόμενη ημέρα της ομάδας.

Ο 48χρονος Ισπανός σε συνέντευξη που παραχώρησε στο "Sky Sports" αποκάλυψε πως ο μεγάλος του στόχος είναι να φέρει πίσω στη Βαρκελώνη τον Πεπ Γκουαρντιόλα, ενώ αναφέρθηκε και στο μέλλον του Λιονέλ Μέσι.

"Δεν

είναι εύκολο να αντικαταστήσεις την καλύτερη γενιά ποδοσφαιριστών που είδε ο κόσμος, που πιστεύω πως είχαμε την τελευταία δεκαετία. Είναι όλοι θρύλοι της Μπαρτσελόνα αλλά δεν εργάζονται πια σε αυτήν. Πρέπει να τους φέρουμε πίσω για να εξασφαλίσουμε ότι θα δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό πρότζεκτ.

Αυτό που θέλει να ξέρει ο Μέσι είναι πως θα είναι μέλος ενός ανταγωνιστικού πρότζεκτ που θα τον εμπνεύσει για να κερδίσουμε το Champions League. Είμαι τιμή μας να τους φέρουμε πίσω στην Μπαρτσελόνα και να πείσουμε τον Μέσι να μείνει", υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Φοντ.

ΙΣΠΑΝΙΑ - Primera Division - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Barcelona - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Barcelona II ΙΣΠΑΝΙΑ Ο Βίκτορ Φοντ είναι ο βασικός υποψήφιος για τη θέση της προεδρίας της Μπαρτσελόνα και φαίνεται πως καταστρώνει ήδη τα πλάνα του για την επόμενη ημέρα της ομάδας.

Article publish on Παρ, 10/30/2020 - 07:45 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα