Η υπέροχη επιστολή της Borussia στους οπαδούς της!

Η υπέροχη επιστολή της Borussia στους οπαδούς της!gvasilioΠαρ, 10/30/2020 - 02:39

Τα νέα μέτρα της γερμανικής κυβέρνησης αφήνουν άδεια τα γήπεδα της Bundesliga. Το χτύπημα είναι βαρύ για όλες τις ομάδες και ακόμη περισσότερο για την Borussia, που ζει από το συναίσθημα των οπαδών της. Ο σύλλογος, λοιπόν, αποφάσισε να απευθυνθεί σε όλους εμάς.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Αγαπητοί οπαδοί της BVB,

Οι πολιτικές αποφάσεις για τον περιορισμό της

πανδημίας του Covid-19 το απόγευμα της Τετάρτης (28/10) περιλαμβάνουν και τον επαγγελματικό αθλητισμό, που θα πρέπει να συνεχίσει στη Γερμανία χωρίς την παρουσία οπαδών στις εξέδρες το Νοέμβριο.

Αυτή η απόφαση μας χτυπάει σκληρά συναισθηματικά, καθώς δεν υπάρχει τίποτα παρόμοιο για την Borussia από το να παίζει ποδόσφαιρο για εσάς, τους οπαδούς της. Αλλά και από τη στιγμή που έχουμε καταλήξει σε ένα περίπλοκο υγειονομικό πρωτόκολλο, το οποίο συντάχθηκε από ειδικούς και επανεξετάζεται κάθε μέρα από τις τοπικές και τις υγειονομικές αρχές. Κάθε οπαδός ήταν πειθαρχημένος στα στάδιά μας. Κανένας δεν κόλλησε τον ιό έξω στον φρέσκο αέρα. Έχει αποδειχθεί ότι το επαγγελματικό ποδόσφαιρο δεν αποτελεί μία από τις αιτίες εξάπλωσης της πανδημίας. Και για να είμαστε ειλικρινείς, κανένας δεν λέει το αντίθετο. Υπό αυτό το πρίσμα είναι δύσκολο να αποδεχθούμε ότι οι οπαδοί δεν μετράνε.

Αλλά αυτό ακριβώς θα κάνουμε το Νοέμβριο: θα αποδεχθούμε την κατάσταση όπως είναι και θα συνεχίσουμε να κάνουμε το δικό μας μικρό κομμάτι για τον έλεγχο της εξάπλωσης της πανδημίας.

Η εκρηκτική εξέλιξη των κρουσμάτων στη Γερμανία κάνει απαραίτητο να μην κοιτάζουμε μόνο τον εαυτό μας και να μην περιμένουμε ότι η πολιτική ηγεσία θα μπορέσει να ικανοποιήσει κάθε βιομηχανία, κάθε άνθρωπο, μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Εμείς, ως BVB, στηρίζουμε τις αποφάσεις για το Νοέμβριο και, όπως και την περασμένη άνοιξη, θα προσπαθήσουμε να στηρίξουμε εκείνους που έχουν χτυπηθεί πιο σκληρά από την πανδημία και εκείνους που χρειάζονται τη βοήθειά μας: τα ερασιτεχνικά σωματεία, τις τοπικές επιχειρήσεις, τα εστιατόρια, που δεν φέρουν ευθύνη για την κατάσταση.

Θα θέλαμε να δώσουμε δύο πράγματα στην οικογένεια της BVB το Νοέμβριο. Από τη μία, το αίσθημα ότι τίποτα δεν μπορεί να μας βλάψει περισσότερο από το να μην σας έχουμε μαζί μας. Γιατί χωρίς εσάς δεν υπάρχουμε ούτε εμείς! Και από την άλλη ευχόμαστε να ξεπεράσουμε αυτή τη δύσκολη περίοδο, να προσέξουμε τους εαυτούς μας και τους διπλανούς μας, να τηρήσουμε τις αποστάσεις, να φοράμε μάσκα, να αποφεύγουμε τις συγκεντρώσεις, τα ιδιωτικά πάρτι και να αποδεχθούμε αυτά τα σκ… σαν να βρισκόταν κάποιος αντίπαλος επιθετικός μία ανάσα από το να σκοράρει εναντίον μας. Ποντάρουμε σε εσάς!

Η δική σας BVB»

Πηγή: dortmund.gr

ΓΕΡΜΑΝΙΑ - Bundesliga - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Borussia Dortmund - Ποδόσφαιρο Off Off gvasilio Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Borussia Dortmund ΓΕΡΜΑΝΙΑ Τα νέα μέτρα της γερμανικής κυβέρνησης αφήνουν άδεια τα γήπεδα της Bundesliga και η Μπορούσια Ντόρτμουντ έστειλε το δικό της μήνυμα στον κόσμο της ομάδας. Article publish on Παρ, 10/30/2020 - 02:39 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα