ΠΑΟΚ: Η σκυτάλη στον Πάμπλο Γκαρσία

ΠΑΟΚ: Η σκυτάλη στον Πάμπλο Γκαρσία kmpotsΠαρ, 10/30/2020 - 00:45 Το ερώτημα αν το ματς του ΠΑΟΚ στη Γρανάδα ήταν το τελευταίο με τον Αμπέλ Φερέιρα στον πάγκο του δεν έχει απαντηθεί επισήμως, Ωστόσο, οι πληροφορίες είναι άφθονες σχετικά. 

Όπως λέγεται ο Πορτογάλος τεχνικός αλλά και οι άνθρωποι του "Δικεφάλου" έχουν συμφωνήσει σε όλα με τη βραζιλιανική Παλμέιρας για

τη μετακίνησή του. Μάλιστα, λέγεται πως δεν πρόκειται καν να επιστρέψει σ' αυτήν τη φάση στην Ελλάδα αλλά θα μεταβεί στη Βραζιλία για να ολοκληρώσει τις συζητήσεις του με την εν λόγω ομάδα. 

Την ίδια στιγμή, έχει ήδη δοθεί η εντολή στο ματς της προσεχούς Κυριακής με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο να καθήσει ο Πάμπλο Γκαρσία, την ώρα που οι διοικούντες την ΠΑΕ εξετάζουν το ενδεχόμενο αν η συγκεκριμένη επιλογή θα είναι προσωρινή ή αν θα δοθεί η ευκαιρία στον Ουρουγουανό, πολυνική με την Κ19 τεχνικό να δείξει τις δυνατότητές του και στην πρώτη ομάδα σε βάθος χρόνου. 

Οι ζυμώσεις είναι πολλές, οι συζητήσεις αντίστοιχες κι η συγκεκριμένη απόφαση εικάζεται πως θα οριστικοποιηθεί εντός των προσεχών 24 ωρών. 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #superleague #paokfc ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ Το μέλλον του Αμπέλ Φερέιρα και το "αύριο" στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ Article publish on Παρ, 10/30/2020 - 00:45 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα