Πάρκερ: "Έτοιμοι να παίξουμε κεκλεισμένων των θυρών"

Πάρκερ: "Έτοιμοι να παίξουμε κεκλεισμένων των θυρών"osinteliΠαρ, 10/30/2020 - 07:22

Η Βιλερμπάν επέστρεψε στην αγωνιστική δράση υποδεχόμενη τη Ζάλγκιρις για την 6η αγωνιστική της Euroleague και ο Τόνι Πάρκερ μίλησε για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στη Γαλλία με το νέο lockdown.

Ο

πρόεδρος της γαλλικής ομάδας υποστήριξε πως άπαντες είναι έτοιμοι να αγωνιστούν για ένα μήνα σε άδεια γήπεδα, ωστόσο εξήγησε πως μετά από το συγκεκριμένο διάστημα η κατάσταση θα είναι δύσκολη.

"Είμαστε έτοιμοι να παίξουμε μόνο με τις κάμερες για έναν μήνα. Μόνο για αυτή την περίοδο της καραντίνας, μόνο για έναν μήνα. Είμαστε έτοιμοι να το κάνουμε και για την Euroleague και για το πρωτάθλημα. Αλλά για μεγαλύτερο διάστημα, θα είναι πολύ δύσκολο.

Θέλουμε να το κάνουμε, γιατί μετά θα είναι πολύ δύσκολο να βάλεις όλα τα παιχνίδια στο πρόγραμμα. Και θα είναι καλό να τελειώσουμε το πρωτάθλημα. Για τα υπόλοιπα δεν μπορώ να κάνω προβλέψεις. Ο καθένας προσπαθεί να σκεφτεί το συμφέρον του μπάσκετ γενικά", ανέφερε αρχικά ο Τόνι Πάρκερ.

Όσον αφορά την επικίνδυνη κατάσταση που διαμορφώνεται όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι είπε: "Όλοι μας έχουμε αποδυναμωθεί αρκετά σε αυτό το κομμάτι. Είναι πολύπλοκο στο επαγγελματικό μοντέλο του μπάσκετ να παίζεις χωρίς φιλάθλους. Συζητάω με τον πρόεδρο της Λιόν, Ζαν Μισέλ Ολάς για όλα τα θέματα, όλα τα αθλήματα ενώνονται και πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε".

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ ASVEL Villeurbanne - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ ASVEL Villeurbanne ΔΙΕΘΝΕΙΣ Η Βιλερμπάν επέστρεψε στην αγωνιστική δράση υποδεχόμενη τη Ζάλγκιρις για την 6η αγωνιστική της Euroleague και ο Τόνι Πάρκερ μίλησε για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στη Γαλλία με το νέο lockdown. Article publish on Παρ, 10/30/2020 - 07:22 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα