Μπαρτσελόνα: «Εξηγήσεις και απαντήσεις στο δικαστήριο»

Με ανακοίνωση της η Μπαρτσελόνα επεσήμανε ότι σε ότι έχει να κάνει με το “σκάνδαλο Νεγκρέϊρα” οι όποιες απαντήσεις θα δωθούν στο δικαστήριο.

Η LaLiga συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο την Τετάρτη (19/4) προκειμένου να συζητηθεί ενδελεχώς η υπόθεση «Νεγκρέιρα» που ταλανίζει όλο το οικοδόμημα του ισπανικού ποδοσφαίρου.

Στη συνεδρίαση έδωσε το «παρών» κι ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα, με τον καταλανικό σύλλογο να βγάζει το απόγευμα επίσημη ανακοίνωση, τονίζοντας πως ο ισχυρός άνδρας της «Μπάρτσα» θα δώσει τις κατάλληλες εξηγήσεις

και θα λύσει τυχόν απορίες στο δικαστήριο.

Αναλυτικά όλα όσα αναφέρει η ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα:

«Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα Τζουάν Λαπόρτα παρευρέθηκε στην έκτακτη συνέλευση της La Liga που συγκλήθηκε για να συζητήσει την υπόθεση Νεγκρέιρα σήμερα το πρωί.
Ως ευγένεια και από σεβασμό προς τους επαγγελματικούς συλλόγους, ο πρόεδρος έδωσε τις σχετικές εξηγήσεις για το θέμα και σεβόμενος την απονομή της δικαιοσύνης δήλωσε ότι όποιες διευκρινίσεις και απορίες ζητηθούν από τη LaLiga ή τους συλλόγους, θα απαντηθούν στο δικαστήριο, όπου έχει ήδη παρουσιαστεί η La Liga».

Keywords
Τυχαία Θέματα