ΑΕΚ: Οι πρώτες σκέψεις του Αλμέιδα (vids)

Τα προβλήματα στην ΑΕΚ είναι γνωστά, η απουσία του Σέρχιο Αραούχο μέχρι το τέλος της σεζόν δεδομένη, ενώ και ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ κάνει τη δική του προσπάθεια μήπως και προλάβει κάποια παιχνίδια. Όπως και να ‘χει, από τη στιγμή που δεν μπορούν να βοηθήσουν ο Ματίας Αλμέιδα τους έχει βγάλει από το μυαλό του σε ότι αφορά τα πλάνα του.

Στο ματς της Κυριακής είναι δεδομένο πως θα δούμε μια ΑΕΚ με αλλαγές, μια ΑΕΚ

που θα έχει νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα της σε σχέση με το παιχνίδι κυπέλλου στο ίδιο γήπεδο. Η δουλειά για το συγκεκριμένο ματς, αλλά και για τα επόμενα που ακολουθούν άρχισε στο “κιτρινόμαυρο στρατόπεδο” και ο Αργεντινός προπονητής αποκάλυψε τις πρώτες του σκέψεις.

Το κενό του Σέρχιο Αραούχο θα το καλύψει όπως όλα δείχνουν ο Στίβεν Τσούμπερ, ο οποίος δοκιμάστηκε στην επίθεση τόσο με παρτενέρ τον Λιβάι Γκαρσία, όσο και με τον Τομ Φαν Βέερτ.

Από εκεί και έπειτα, υπήρχαν διαφορετικοί συνδυασμοί προσώπων στα κεντρικά χαφ. Στις πλευρές, ήταν από αριστερά οι Γκατσίνοβιτς και Φερνάντες και από δεξιά οι Ελίασον και Αμραμπατ (επέστρεψε σε φουλ πρόγραμμα προπόνησης), ενώ στον άξονα το δίδυμο ήταν ο Γιόνσον με τον Μάνταλο, με τους Σιμάνσκι και Πινέδα να συμμετέχουν σε άλλη άσκηση μεταβιβάσεων και ανάκτησης μπάλας με τους υπόλοιπους. Στη συνέχεια οι Σιμάνσκι και Πινέδα αντικατέστησαν τους Γιόνσον και Μάνταλο.

Ο Αλμέιδα δοκίμασε build up από πίσω και ανασταλτική λειτουργία με όλη την άμυνα να συμμετέχει, με το δίδυμο της μεσαίας γραμμής σε αυτήν την περίπτωση να απαρτίζεται από τους Γιόνσον και Σιμάνσκι. Μάλιστα στη συνέχεια στη συγκεκριμένη άσκηση δίπλα στον Σιμάνσκι τοποθετήθηκε ξανά ο Πινέδα. Στην ουσία μιλάμε για τρία διαφορετικά δίδυμα στα κεντρικά χαφ: Σιμάνσκι–Πινέδα, Σιμάνσκι–Γιόνσον και Γιόνσον–Μάνταλος δοκιμάστικαν σε δύο ασκήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα