Κατσίν – Τσιτσιπάς 0-2: Εύκολη νίκη και τώρα Σαποβάλοφ (hls)

Στην πρεμιέρα του στο τουρνουά της Βαρκελώνης, ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε εύκολη νίκη με (2-0) σετ απέναντι στον Πέδρο Κατσίν και έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση και είναι έτοιμος να διεκδικήσει το τρόπαιο. Επόμενος αντίπαλος του θα είναι ο Ντένις Σαποβάλοφ που κέρδισε νωρίτερα τον Κόβαλικ με (2-0). Ο Σαποβάλοφ βρίσκεται στην 28η θέση της παγκόσμιας κατάταξης και αποτελεί δύσκολο αντίπαλο για τον Τσιτσιπά, αφού στις τέσσερις αναμετρήσεις τους, έχει κερδίσει τρεις φορές τον

Έλληνα τενίστα.

Η εξέλιξη του αγώνα

Το πρώτο σετ ξεκίνησε με τους δύο παίκτες να κρατάνε το σερβίς τους για τα πρώτα τέσσερα γκέιμς και έτσι το σκορ ήταν (2-2). Κάπου εκεί, ο Έλληνας τενίστας κατάφερε να κάνει το μπρέικ (3-2), σημείο που ήταν καθοριστικό, αφού χάρις σε αυτό το μπρέικ ο Τσιτσιπάς πήρε το πρώτο σετ με (6-4) υπέρ του.

Σαν «σίφουνας» ξεκίνησε το δεύτερο σετ ο Τσιτσιπάς, σπάζοντας το σερβίς του αντιπάλου του δύο συνεχόμενες φορές και έτσι βρέθηκε μπροστά στο σκορ με (4-0).

Ο Κατσίν κατάφερε να μειώσει σε (4-1), αλλά ο Τσιτσιπάς δεν του άφησε περιθώρια αμφισβήτησης και κατέκτησε το δεύτερο σετ με (6-2). Έτσι, ο Έλληνας τενίστας ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο τουρνουά της Βαρκελώνης και πλέον βρίσκεται στους «16» της διοργάνωσης. Επόμενος αντίπαλός του ο Ντένις Σαποβάλοφ.

Δείτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα

Keywords
Τυχαία Θέματα