Μπαρτσελόνα-Εφές 91-74: «Καθάρισαν» οι πύργοι (Highlights)

Οι “μπλαουγκράνα” θριάμβευσαν επί της Αναντολού Εφές με το επιβλητικό 91-74 σε ένα παιχνίδι όπου ένας παίκτης έκλεψε πραγματικά τις εντυπώσεις.

Σε ένα πρώτο δεκάλεπτο που θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι το πιο γεμάτο δράση και οι δύο ομάδες έδειξαν έφεση στο γρήγορο παιχνίδι. Υπό τις οδηγίες πλέον του κόουτς Γκριμάου, η ομάδα της Βαρκελώνης με τη νέα της εμφάνιση δεν έχασε

χρόνο για να παρουσιάσει ττον νέο τρόπο παιχνιδιού που περιλαμβάνει τρέξιμο στο ανοικτό γήπεδο, μια στρατηγική που η Εφές ήταν περισσότερο από έτοιμη να αντιμετωπίσει.

Ο Γιαν Βέσελι απαντούσε επανειλημμένα στο… αιχμηρό σουτ του Γουίλις, ενώ ο Λαπροβίτολα (13 πόντοι, 5 ριμπάουντ, 8 ασίστ) έκανε το ίδιο με τον Λάρκιν (16 πόντοι, 12 ασίστ). Η είσοδος των θεωρητικά αναπληρωματικών ευνόησε την Μπάρτσα, επιτρέποντάς της να πάει στο ημίχρονο με ελαφρύ προβάδισμα.

Μετά την ανάπαυλα, ο Γουίλι Ερνανγκόμεθ δεν έχασε χρόνο για να διαλύσει τις όποιες αμφιβολίες για την πρόσφατη φόρμα του. Ο Ισπανός επέβαλε τον εαυτό του ως κυρίαρχη δύναμη στο ζωγραφιστό και έκανε τη διαφορά. Ωστόσο, η Αναντολού Εφές, με παίκτες όπως ο Μπομπουά και ο Μπράιαντ, μείωσε γρήγορα τη διαφορά στους πέντε πόντους μέχρι το τέλος της τρίτης περιόδου.

Αλλά αυτή η βραδιά ανήκε στην Μπαρτσελόνα. Οι no-look πάσες του Μπριθουέλα, η εντυπωσιακή άμυνα της ομάδας που αξίζει αναφορά, τα καλάθια του Βέσελι (16 πόντοι, 7 ριμπάουντ) και η βοήθεια του Τζαμπάρι Πάρκερ (10 πόντοι, 3 ριμπάουντ) που μπήκε στο… πάρτι την κατάλληλη στιγμή, έπαιξαν ρόλο στη διεύρυνση της διαφοράς (81-68) πέντε λεπτά πριν το τέλος.

Η διαφορά συνέχισε να μεγαλώνει και έτσι η Μπαρτσελόνα έφτασε στη νίκη. Ο Γουίλι Ερνανγκόμεθ (18 πόντοι, 3 ριμπάουντ) χειροκροτήθηκε αποθεώθηκε από τους φιλάθλους της ομάδας του για την επιβλητική του εμφάνιση

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα

Keywords
Τυχαία Θέματα