Μπαρτσελόνα: Ανήσυχος ο Κούμαν για το μέλλον

Μπαρτσελόνα: Ανήσυχος ο Κούμαν για το μέλλονtnalΤετ, 12/09/2020 - 08:24

Ο Ρόναλντ Κούμαν δεν έκρυψε την ανησυχία του για την αγωνιστική κατάσταση της Μπαρτσελόνα και τόνισε πως ανησυχεί για το μέλλον. Ο Ολλανδός τεχνικός δεν έμεινε ευχαριστημένος με την ήττα 3-0 από τη Γιουβέντους στο "Καμπ Νου" και έκανε ειδική αναφορά στον τρόπο με τον οποίο μπήκαν οι παίκτες του στον αγωνιστικό χώρο.

Χαρακτηριστικά, ο Κούμαν δήλωσε: "Είναι έκπληξη για μένα πως ξεκινήσαμε τον αγώνα. Υπήρχε μία ομάδα

που έπαιζε για τη νίκη και εμείς, που παίζαμε για να μην... χάσουμε. Υπάρχει μεγάλη διαφορά στο πρώτο μισάωρο του αγώνα"

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: "Με το σκορ στο 0-2, ήταν αρκετά πιο πολύπλοκη η κατάσταση, ακόμα και αν παίζαμε καλύτερα στο υπόλοιπο του αγώνα. Σαν να ξεκινήσαμε με φόβο. Φυσικά, και ανησυχώ, είδα μια ομάδα χωρίς αυτοπεποίθηση, χωρίς επιθετικότητα, που φοβάται. Πρέπει να προχωρήσουμε όμως. Η Γιουβέντους έδειξε μεγαλύτερη προσωπικότητα μέσα στο γήπεδο από εμάς".

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - UEFA Champions League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Barcelona - Ποδόσφαιρο Off Off tnal Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Barcelona II ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο Ρόναλντ Κούμαν δεν έκρυψε την ανησυχία του για την αγωνιστική κατάσταση της Μπαρτσελόνα και τόνισε πως ανησυχεί για το μέλλον. Article publish on Τετ, 12/09/2020 - 08:24 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα