Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Δε μιλάει με τον Ραϊόλα ο Σόλσκιερ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Δε μιλάει με τον Ραϊόλα ο ΣόλσκιερtnalΤετ, 12/09/2020 - 07:36

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ τόνισε πως δε θα ξαναμιλήσει με τον Μίνο Ραϊόλα, για το μέλλον του Πολ Πογκμπά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Νορβηγός τεχνικός ανέλαβε παράλληλα την ευθύνη για τον αποκλεισμό της ομάδας του από τη συνέχεια του Champions League.

Αρχικά, ο Σόλσκιερ δήλωσε για το μέλλον του Πογκμπά:

“Η ομάδα είναι μια χαρά, είναι ομάδα, ενωμένοι. Όσο πιο σύντομα ο μάνατζερ του Πογκμπά καταλάβει πως είναι ένα ομαδικό άθλημα και όλοι θα δουλέψουμε για το καλύτερο, είναι το τελευταίο που θα πω. Δε θα ξαναμιλήσω άλλο για τον μάνατζερ του Πογκμπά”.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Champions League: “Δεν παίξαμε όπως θα έπρεπε και πάντα είναι ευθύνη του προπονητή, να είναι όλοι έτοιμοι. Όταν τους δίνεις προβάδισμα 3-0, δεν είναι εύκολο να επιστρέψεις. Ξέραμε τι να περιμένουμε, ότι θα κάνουν σέντρες στην περιοχή μας αλλά δεχθήκαμε δύο γκολ”.

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Manchester United - Ποδόσφαιρο Off Off tnal Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Manchester United ΑΓΓΛΙΑ Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ τόνισε πως δε θα ξαναμιλήσει με τον Μίνο Ραϊόλα, για το μέλλον του Πολ Πογκμπά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Article publish on Τετ, 12/09/2020 - 07:36 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα