Παναθηναϊκός: Στοίχημα για τον Μπόλονι ο Αγιούμπ

Υπάρχουν παίκτες που έως τώρα ο Παναθηναϊκός δεν έχει καταφέρει να εκμεταλλευτεί. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν και ορισμένες καλοκαιρινές μεταγραφές του. Ωστόσο, αυτό τον καιρό το βάρος έχει πέσει στον Γιασίν Αγιούμπ. Ας μην λησμονούμε πως ο Μαροκινός μέσος έχει ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια στο «τριφύλλι».

Μπορεί για κάποιους να φαντάζει απλό το να λυθεί, αλλά δεν είναι. Πού αλλού θα βρει ο Αγιούμπ 450.000 ευρώ προκειμένου να σπάσει τόσο εύκολα

το νυν του συμβόλαιο; Στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός το γνωρίζουν και γι’ αυτό ψάχνουν τρόπους ώστε να τον βοηθήσουν να βγάλει την ποιότητά του. Αυτό είναι και ένα από τα μεγαλύτερα στοιχήματα που έχει ο Λάζλο Μπόλονι. Ακόμα και εάν έως τώρα δεν έχει βοηθήσει ο Αγιούμπ, στο κλαμπ γνωρίζουν ότι ποιότητα έχει.

Από εκεί και πέρα, έναν χρόνο στον Παναθηναϊκό θα συμπληρώσει τον επόμενο μήνα ο Αγιούμπ και είναι λογικό να υπάρχει προβληματισμός όχι μόνο για την απόδοσή του, αλλά γενικότερα για την όλη στάση του. Υπενθυμίζεται πως αποτέλεσε μεταγραφή του Τσάβι Ρόκα με τη σύμφωνη γνώμη του Γιώργου Δώνη. Ανεξάρτητα από το τι έλεγε όταν αποχώρησε από το «τριφύλλι» ο τελευταίος, όταν αποκτήθηκε ο Αγιούμπ δήλωνε ενθουσιασμένος. Επί Ντάνι Πογιάτος δεν έβγαινε από την ενδεκάδα και τώρα ο Μπόλονι ψάχνει τον τρόπο να τον βάλει ξανά στο κλίμα μετά τον τραυματισμό του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

Το άρθρο Παναθηναϊκός: Στοίχημα για τον Μπόλονι ο Αγιούμπ εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα