Γουλβς: Γύρισε σπίτι ο Ρούλ Χιμένες

Γουλβς: Γύρισε σπίτι ο Ρούλ ΧιμένεςsdimolitΤετ, 12/09/2020 - 01:40

Ο Μεξικανός επιθετικός της Γουλβς, Ραούλ Χιμένες, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και επέστρεψε σπίτι του για να ξεκουραστεί μετά την επέμβαση στο κεφάλι.

Ο Χιμένες είχε τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι (κάταγμα στο κρανίο) στην αναμέτρηση της Γουλβς απέναντι στην Άρσεναλ στο Λονδίνο (1-2) στις 29 Νοεμβρίου και αποχώρησε με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο μετά από σύγκρουση που είχε με τον Βραζιλιάνο Νταβίντ Λουίζ.

Ο Νούνο Εσπίριτο στερήθηκε τις υπηρεσίες

του περσινού πρώτου σκόρερ με 17 γκολ (φέτος έχει 4 γκολ) από την αναμέτρηση στο Άνφιλντ κόντρα στη Λίβερπουλ (4-0) και αναμένεται να μην τον έχει στην διάθεση του για πολύ καιρό ακόμα, καθώς θα χρειαστεί να συνεχίσει εντατικό πρόγραμμα αποθεραπείας και φυσικά να δώσουν την άδεια τους οι γιατροί ώστε να γυρίσει στα γήπεδα.

Some good news from over the weekend...

Raul Jimenez has been discharged from hospital and is now resting at home with his family.#FuerzaRaul pic.twitter.com/0kjC54TqXG — Wolves (@Wolves) December 8, 2020

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Wolves - Ποδόσφαιρο Off Off sdimolit Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Wolves ΑΓΓΛΙΑ Ο Μεξικανός επιθετικός της Γουλβς, Ραούλ Χιμένες, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και επέστρεψε σπίτι του για να ξεκουραστεί. Article publish on Τετ, 12/09/2020 - 01:40 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα