Μπαρτσελόνα - Αθλέτικ Μπ. 2-1: Λυτρώθηκε με τον Γκριεζμάν (hls)

Μπαρτσελόνα - Αθλέτικ Μπ. 2-1: Λυτρώθηκε με τον Γκριεζμάν (hls)navgouliΔευ, 02/01/2021 - 00:21

 

 

 

Η Μπαρτσελόνα δυσκολεύτηκε αλλά τελικά επικράτησε της Αθλέτικ Μπιλμπάο με 2-1. Οι Βάσκοι, μετά την ισοφάρισή τους στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, είχαν μερικές ευκαιρίες για να προσπεράσουν, όμως η Μπαρτσελόνα ήταν αυτή που βρήκε δεύτερο γκολ

 

 

 

Ο Λιονέλ Μέσι με χτύπημα φάουλ το 54ο εύστοχο στην καριέρα

του, άνοιξε το σκορ στο 20ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο ξεκίνησαν στο δεύτερο μέρος πολύ πιο δυνατά και κατάφεραν στο 50 να ισοφαρίσουν το παιχνίδι με αυτογκόλ του Άλμπα. 

 

 

 

Η λύτρωση για τους “μπλαουγκράνα” ήρθε στο 74, μετά από παράλληλη σέντρα του Μιγκέθα, κι ο ερχόμενος Γκριεζμάν πέτυχε το έκτο φετινό του γκολ. Η Μπαρτσελόνα με αυτή της τη νίκη έπιασε την Ρεάλ στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. 

 

 

 

 

 

 

ΙΣΠΑΝΙΑ - Primera Division - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Barcelona - Ποδόσφαιρο Athletic Bilbao - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Barcelona II ΙΣΠΑΝΙΑ Η Μπαρτσελόνα δυσκολεύτηκε αλλά τελικά επικράτησε της Αθλέτικ Μπιλμπάο με 2-1. Οι Βάσκοι, μετά την ισοφάρισή τους στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, είχαν μερικές ευκαιρίες για να προσπεράσουν, όμως η Μπαρτσελόνα ήταν αυτή που βρήκε δεύτερο γκολ.

Article publish on Δευ, 02/01/2021 - 00:21 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα