Μπάμπα: “Δεν είχαμε κουράγιο να παίξουμε…”

Ο Μπάμπα Ραχμάν δεν αναζήτησε κάποια δικαιολογία για την ήττα του ΠΑΟΚ από την ΑΕΚ στην “Αγιά Σοφιά” το βράδυ της Δευτέρας (30/10). Ο Γκανέζος αμυντικός των “ασπρόμαυρων” εστίασε στην καλή απόδοση του ίδιου και των συμπαικτών του σε αυτή την αναμέτρηση, η οποία οδήγησε στην ήττα.

Δήλωσε αρχικά μετά την αναμέτρηση στην Cosmote: “Νομίζω πως στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε κουράγιο να παίξουμε.

Δεν ήμασταν καλοί στις κινήσεις μας χωρίς τη μπάλα, αλλά ούτε και με τη μπάλα στα πόδια μας τις στιγμές που την είχαμε. Ήταν δύσκολο το να βρούμε λύσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να παίξουμε λίγο καλύτερα, αλλά δεν δημιουργήσαμε κατάλληλη ευκαιρία μέχρι το 95ο λεπτό”.

Και συνέχισε: “Το φταίξιμο είναι δικό μας. Στο μίτινγκ πριν το παιχνίδι, ο προπονητής μας είπε να το πιστέψουμε και να έχουμε αυτοπεποίθηση. Δεν είχαμε όμως αυτοπεποίθηση και τα πράγματα ήταν δύσκολα για εμάς. Είναι αποκλειστικά θέμα δικό μας, των ποδοσφαιριστών, να έχουμε την απαραίτητη αυτοπεποίθηση. Ο προπονητής μας έδωσε τη μέγιστη αυτοπεποίθηση, που θα μπορούσαμε να έχουμε. Όμως, μπήκαμε στο γήπεδο και ήταν σαν να καταρρεύσαμε από την πίεση του αντιπάλου”.

Keywords
Τυχαία Θέματα