Αυλαία με τα βλέμματα στην πλατεία

Η αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον Ολυμπιακό ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της τρίτης ημέρας της τέταρτης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος, τη Δευτέρα (19:30 Novasports1HD). Η ομάδα της Νέας Σμύρνης θα υποδεχτεί τους Πειραιώτες με μοναδικό στόχο την πρώτη νίκη στο εφετινό πρωτάθλημα.

Από την άλλη πλευρά, οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν την τέταρτη νίκη τους σε ισάριθμες αγωνιστικές, προκειμένου να ανέβουν μόνοι πρώτοι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ο Ολυμπιακός
βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με εννέα βαθμούς, ενώ ο Πανιώνιος βρίσκεται στην 13η θέση της βαθμολογίας με ένα βαθμό. Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από τη νίκη 2-1 επί του Αστέρα Τρίπολης στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ η ομάδα της Νέας Σμύρνης είχε συντριβεί από την ΑΕΚ με 4-0 στο ΟΑΚΑ.

Στην άλλη αναμέτρηση της ημέρας, ο Παναιτωλικός θα υποδεχτεί τη Λαμία στο Αγρίνιο. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Ξάνθη στα Πηγάδια, ενώ οι φιλοξενούμενοι από την εκτός έδρας ήττα 1-0 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Ο Παναιτωλικός βρίσκεται στην ένατη θέση της βαθμολογίας με τέσσερις βαθμούς, ενώ η Λαμία βρίσκεται στην τελευταία (16η) θέση, χωρίς βαθμό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής:

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018
Αστέρας Τρίπολης-Απόλλων Σμύρνης 2-0
Ατρόμητος-ΑΕΛ 2-0
ΠΑΣ Γιάννινα-Άρης 1-0

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018
Ξάνθη-ΟΦΗ 3-0
Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός 3-0
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 2-0

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018
Παναιτωλικός-Λαμία (19:00)
Πανιώνιος-Ολυμπιακός (19:30 Novasports1HD)
Keywords
Τυχαία Θέματα