Τα πλάνα του Μαρτίνς για τον Πανιώνιο

Σε αλλαγές προσανατολίζεται ο Πέδρο Μαρτίνς στο σχήμα που θα παρατάξει στον αγώνα της Νέας Σμύρνης με τον Πανιώνιο (ώρα έναρξης 19.30, απευθείας μετάδοση από τα κανάλια novasports), σε σχέση με την ενδεκάδα που χρησιμοποίησε την Πέμπτη το βράδυ στο Καραϊσκάκη, στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

O Χριστοδουλόπουλος και ο Γκερέρο, θα πάρουν τη θέση των Φετφατζίδη και Χασάν, ενώ νέο πρόσωπο αναμένεται και στο κέντρο της άμυνας, με τον Μιράντα να επιστρέφει έχοντας
δίπλα του ένα εκ των Βούκοβιτς ή Μεριά. Θέση αμυντικού μέσου διεκδικεί και ο Νάτχο. Να σημειωθεί πως στην αποστολή είναι για πρώτη φορά ο Ματίας Ναουέλ.

Η πιθανή ενδεκάδα σε σύστημα 4-2-3-1: Γιαννιώτης – Ελαμπντελαουί, Μιράντα, Βούκοβιτς ή Μεριά, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης ή Νάτχο, Καμαρά, Χριστοδουλόπουλος, Φορτούνης, Ποντένσε, Γκερέρο.

Στην αποστολή βρίσκονται ακόμη οι Χουτεσιώτης, Σα,
Κούτρης, Γκιγιέρμε, Φετφατζίδης, Ναουέλ, Χασάν.

Αποκλείστηκαν ο ανέτοιμος Τουρέ, ο Τοροσίδης που αντιμετώπισε ένα πρόβλημα τραυματισμού μετά το ματς με την Μπέτις, ο Μάνος, ο Βρουσάι, ο Σισέ, ο Μασούρας, ο Πάρντο, ο Νικολάου και ο Ανδρούτσος.
Keywords
Τυχαία Θέματα