Να χαρούν τα ...νιάτα τους!

Έχουν βαλθεί να ...τρελάνουν κόσμο τα πιτσιρίκια του Γιώργου Δώνη και φαίνεται πως ...ζήλεψαν το παρατσούκλι που είχε ο προπονητής τους στα ποδοσφαιρικά του νιάτα, πηγαίνοντας σαν ...τρένο στη σεζόν.

Άλλη μια νίκη για το Τριφύλλι, άλλη μια καλή εμφάνιση από τους “μπέμπηδες”, άλλη μια ποδοσφαιρική “παράσταση” από τη νεανική ομάδα του Παναθηναϊκού. Τούτη τη φορά μπροστά σε αρκετό κόσμο... Οι 20.000 τυχεροί θεατές που
βρέθηκαν στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου πραγματικά ....απόλαυσαν αυτά τα “πιτσιρίκια”. Και βάζω τα εισαγωγικά, γιατί είναι μικροί μονάχα στην ...ταυτότητα. Στο γήπεδο έχουν πια ενηλικιωθεί και παιχνίδι με το παιχνίδι γίνονται ολοένα και καλύτεροι.

Ο φίλαθλος του Παναθηναϊκού χαίρεται πραγματικά να βλέπει αυτή την ομάδα να αγωνίζεται και να “μάχεται” από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Χαίρεται να βλέπει αυτή την ποδοσφαιρική υγεία που βγάζει η “νουβέλ βαγκ” του Παναθηναϊκού. Αυτό το πάθος, τη διάθεση, την ενέργεια που έχουν σε όλα τους τα παιχνίδια, αλλά και το σεβασμό των παικτών και του προπονητή για τη φανέλα με το Τριφύλλι στο στήθος.

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για να πετύχει ο Παναθηναϊκός τον στόχο του στο Ολυμπιακό Στάδιο κόντρα στον Λεβαδειακό. Ένα καλό 45λεπτο με γρήγορο ποδόσφαιρο, πρέσινγκ, ευκαιρίες και ...γκολ! Οι Πράσινοι κατάφεραν να αποκτήσουν αρκετά γρήγορα προβάδισμα με τον ρούκι Καμπετσή, είχαν καλή κυκλοφορία μπάλας και σωστό passing game και προβλημάτισαν αρκετά τους φιλοξενούμενους.

Η επιμονή των παικτών του Τριφυλλιού επιβραβεύτηκε και με δεύτερο τέρμα στην εκπνοή του ημιχρόνου και από εκεί και πέρα το ματς ήταν ...διαδικαστικού χαρακτήρα. Το τέμπο έπεσε στο δεύτερο 45λεπτο, οι Πράσινοι δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα και έφτασαν άνετα στην τέταρτη νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Ο απαιτητικός Δώνης τόνισε πως η εικόνα που έδειξε η ομάδα του στο δεύτερο ημίχρονο είναι λόγος ...προβληματισμού. Η αλήθεια είναι ότι βγήκε η κόπωση και έλειψε η “φρεσκάδα” από το παιχνίδι των Πράσινων, ωστόσο το θετικό είναι ότι οι παίκτες του Τριφυλλιού διαχειρίστηκαν σωστά το ματς. Ακόμα και αν έπεσε η απόδοση τους και δεν βγήκαν φάσεις, η “πεντάδα” των μετόπισθεν έδωσε την απαραίτητη ασφάλεια και δεν άφησε πολλά περιθώρια αντίδρασης στην αντίπαλη ομάδα.

Τον τίτλο του κορυφαίου διεκδικούν οι Χατζηγιοβάνης και Κουρμπέλης. Ο νεαρός επιθετικός για την ...εκρηκτική του εμφάνιση, τις δύο ασίστ, το δοκάρι, τα πολλά τρεξίματα και την ...αναστάτωση που προκάλεσε αρκετές φορές στην άμυνα του Λεβαδειακού και ο κάπταιν των Πράσινων για την ηγετική του εμφάνιση στη μεσαία γραμμή.

Ο Μακέντα έκανε το ολιγόλεπτο ντεμπούτο του, φάνηκε ότι χρειάζεται χρόνο για να βρει το ρυθμό του, ωστόσο πρόλαβε να δώσει μια πανέμορφη ασίστ στον Γιόχανσον. Θετική η παρουσία του Διούδη και της τετράδας της άμυνας, ο Χατζηθεοδωρίδης είχε μπόλικη διάθεση στο παιχνίδι του, ο Δώνης προσπάθησε και οι Καμπετσής και Μπουζούκης ήταν αρκετά δραστήριοι.
Keywords
Τυχαία Θέματα