Ατρόμητος: Φεύγει για Ανόρθωση ο Ρισβάνης

Ατρόμητος: Φεύγει για Ανόρθωση ο ΡισβάνηςgvasilioΤρί, 01/05/2021 - 02:52

Καθόλου τυχαίο δεν ήταν το γεγονός ότι ο Σπύρος Ρισβάνης έμεινε εκτός αποστολής Ατρόμητου για τον αγώνα με το Βόλο, καθώς ετοιμάζει βαλίτσες για Κύπρο.

Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός έχει συμφωνήσει σε όλα με την Ανόρθωση, η οποία με τη σειρά της τα βρήκε και με τον Ατρόμητο και έτσι ο Ρισβάνης αναμένεται να φορέσει τη φανέλα της Κυπριακής ομάδας. 

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και του Πανιωνίου αποτελεί βασικό στόχο του Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος θέλει να ενισχύσει το κέντρο της άμυνάς του, ύστερα από την αποχώρηση, του Γκόρντον Σίλντενφελντ. 

Με την παραχώρηση του Ρισβάνη στην Ανόρθωση θα βάλει στα ταμεία του και ο Ατρόμητος ένα μικρό ποσό, καθώς ο 26χρονος στόπερ είχε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι με την ομάδα του Περιστερίου να δίνει το "ΟΚ" για να ολοκληρωθεί το deal.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ατρόμητος - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ατρόμητος ΕΛΛΑΔΑ Καθόλου τυχαίο δεν ήταν το γεγονός ότι ο Σπύρος Ρισβάνης έμεινε εκτός αποστολής Ατρόμητου για τον αγώνα με το Βόλο, καθώς ετοιμάζει βαλίτσες για Κύπρο. Article publish on Τρί, 01/05/2021 - 02:52 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα