Κλοπ: "Πρέπει να αντιδράσουμε"

Κλοπ: "Πρέπει να αντιδράσουμε"gvasilioΤρί, 01/05/2021 - 02:39

Στο άσχημο ξεκίνημα της Λίβερπουλ στον αγώνα με τη Σαουθάμπτον στάθηκε ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να βγάλει αντίδραση.

Η Λίβερπουλ βρέθηκε πίσω στο σκορ με το καλημέρα της αναμέτρησης με την Σαουθάμπτον, η οποία την υποχρέωσε σε ήττα στο πρώτο ματς του 2021.

Ο προπονητής των «Κόκκινων» μετά το ματς ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Το ποιο απογοητευτικό είναι το πως ξεκινάμε έναν αγώνα. Δεν είναι μόνο το γκολ,

αλλά η γενικότερη απόδοση μας. Συγχαρητήρια στην Σαουθάμπτον για την νίκη, την άξιζαν. Στην αρχή όπως παίξαμε, χάναμε μπάλες, δεν είναι... rocket science.

Έπρεπε να παίξουμε καλύτερα στην αρχή. Οι αποφάσεις μας δεν ήταν καλές, δεν έχουμε το... μομέντουμ και αυτό φαίνεται μέσα στον αγώνα. Έπρεπε να έχουμε περισσότερες ευκαιρίες.

Ο Μανέ επίσης θα έπρεπε να έχει κερδίσει ένα πέναλτι, ενώ υπήρχε και ένα χέρι. Αλλά δεν είναι δικαιολογία για την εμφάνιση μας, αλλά θα μπορούσαμε να πάρουμε έναν βαθμό. Τώρα πρέπει να δείξουμε αντίδραση».

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Λίβερπουλ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Liverpool FC ΑΓΓΛΙΑ Στο άσχημο ξεκίνημα της Λίβερπουλ στον αγώνα με τη Σαουθάμπτον στάθηκε ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να βγάλει αντίδραση. Article publish on Τρί, 01/05/2021 - 02:39 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα