"Ντόπες" Χιμένεθ-Κονέ στους παίκτες της ΑΕΚ

"Ντόπες" Χιμένεθ-Κονέ στους παίκτες της ΑΕΚgvasilioΤρί, 01/05/2021 - 02:08

Μετά την τόνωση ηθικού στα αποδυτήρια του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" ο Μανόλο Χιμένεθ προσπάθησε να εμψυχώσει τους παίκτες της ΑΕΚ και στα Σπάτα.

Η ΑΕΚ βαδίζει από το κακό στο χειρότερο στα τελευταία παιχνίδια και ο ερχομός του Μανόλο Χιμένεθ δεν στάθηκε ικανός να της αλλάξει την εικόνα στο πρώτο ματς του 2021, όπου γνώρισε την ήττα 3-0 από τον Ολυμπιακό

Ο

Ανδαλουσιανός τεχνικός προσπάθησε με το τέλος του αγώνα να ανυψώσει το ηθικό των παικτών του, ενώ το ίδιο έκανε και στην προπόνηση της Δευτέρας. 

Ο Χιμένεθ αφού έδειξε στους παίκτες που αγωνίστηκαν τις φάσεις των γκολ που δέχθηκε η Ένωση, αλλά και κάποια κομμάτια που διαπίστωσε λάθη, μίλησε στους παίκτες της ΑΕΚ λέγοντάς τους μεταξύ άλλων πως: "Αν δεν πιστέψουμε στους εαυτούς μας δεν θα καταφέρουμε τίποτα. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι να συνεχίσουμε την προσπάθεια. Μπαίνουμε στο γήπεδο και δεν είμαστε μαχητές, δεν "πολεμάμε". Πρέπει να το αλλάξουμε αυτό. Να φτιάξουμε την αυτοπεποίθησή μας και αυτό θα συμβεί μόνο με νίκες. Από την Τετάρτη κιόλας πρέπει να κάνουμε μια νέα αρχή". 

Στην ομιλία του Χιμένεθ ήταν παρών και ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Παναγιώτης Κονέ, τα λόγια του οποίου κυμάνθηκαν στο ίδιο μήκος κύματος. 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off gvasilio Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ Μετά την τόνωση ηθικού στα αποδυτήρια του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" ο Μανόλο Χιμένεθ προσπάθησε να εμψυχώσει τους παίκτες της ΑΕΚ και στα Σπάτα. Article publish on Τρί, 01/05/2021 - 02:08 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα