ΑΕΚ: Στο κάδρο η πώληση στόπερ και η απόκτηση κεντρικού αμυντικού-κολόνα!

00:53 5/1/2021 - Πηγή: Sportime

Η ΑΕΚ είναι αποφασισμένη να κινηθεί δυναμικά στο μεταγραφικό κομμάτι και δη στην ενίσχυση της άμυνας της.

Η προβληματική εικόνα της ΑΕΚ (και) στην άμυνα στο ντέρμπι του Καραϊσκάκη, η «τρύπα» που δεν κλείνει στα μετόπισθεν από την αρχή της σεζόν και «πληγώνει» την Ενωση σε κάθε ματς και τα πολλά παιδικά λάθη αναγκάζουν την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ να ψαχτεί άμεσα για την ενίσχυση

της. Και δη σε πρώτη φάση με κεντρικό αμυντικό και με δεξί μπακ.

Ξεκινάμε από το δεξί μπακ… Ενώ έμοιαζε δεδομένη απόκτηση του Γιάννη Κώτσιρα από τον Αστέρα Τρίπολης για την ενίσχυση στο δεξί άκρο της άμυνας (υπάρχει συμφωνία για τα επόμενα 2 χρόνια), η ήττα από τον Ολυμπιακό και κυρίως η εμφάνιση σε αυτήν αλλάζει πολλά στον κιτρινόμαυρο σχεδιασμό. Ετσι, μέχρι νεοτέρας η υπόθεση του διεθνή Ελληνα μπακ «παγώνει» και σε προτεραιότητα μπαίνει η απόκτηση ενός ξένου δεξιού μπακ που θα κάνει τη διαφορά και θα έχει… άρωμα βασικού. Και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η αγορά της Ιταλίας έχει… δελεάσει τους ανθρώπους της Ενωσης. Κάποια μικρά εμπόδια στην υπόθεση του Κώτσιρα, έφεραν την ΑΕΚ σε θέση να εξετάσει εκ νέου τα δεδομένα για την ενίσχυση στην εν λόγω θέση και όπως φαίνεται πάρθηκε η απόφαση να βγει στην αγορά ο Δικέφαλος με στόχο την απόκτηση ξένου δεξιού μπακ. Το σίγουρο είναι πως οι επόμενες μέρες θα είναι κομβικές μιας και η Ενωση «τρέχει» για την ενίσχυσή της με τον Παναγιώτη Κονέ να έχει επαφές με την αγορά του εξωτερικού και με χώρες που γνωρίζει ότι υπάρχουν… ευκαιρίες. Πάντως, δεν αποκλείεται στο φινάλε η ΑΕΚ να αποκτήσει και ξένο δεξί μπακ και τον Κώτσιρα. Και αυτό διότι αποχωρούν Παουλίνιο-Βασιλαντωνόπουλος και τώρα υπάρχει μόνο ο Μπακάκης ο οποίος είναι ντεφορμέ.

Πάμε τώρα στην θέση του κεντρικού αμυντικού. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime η ΑΕΚ έχει ενημερωθεί για το έντονο ενδιαφέρον ξένης ομάδας για κεντρικό αμυντικό της. Και μάλιστα το ποσό φαίνεται να είναι πολύ καλό. Τόσο που δείχνει να είναι… δέλεαρ για την Ενωση η παραχώρηση του. Την ίδια ώρα όμως η ΑΕΚ έχει αποφασίσει να κινηθεί για κεντρικό αμυντικό-κολόνα. Και η περίπτωση αυτή συνδέεται με την πιθανότητα πώλησης του στόπερ, διότι θα είναι έτσι πιο εύκολη απόκτηση στόπερ… πρώτης γραμμής καθώς το ποσό που χρειάζεται είναι αρκετά υψηλό. Η ΑΕΚ και ο Μελισσανίδης έχουν αποφασίσει να κινηθούν για την ενίσχυση των στόπερ και αυτές οι δύο υποθέσεις ίσως τελικά αλλάξουν την… μοίρα της άμυνας της Ενωσης άμεσα. Και αυτό διότι οι «κιτρινόμαυροι»… κυνηγούν τις άμεσες εξελίξεις. Μάλιστα, στη διοίκηση της ΑΕΚ Μελισσανίδης-Κονέ και άλλοι κιτρινόμαυροι διοικούντες συζητούν για αλλαγές και σε άλλες θέσεις και ειδικότερα το πως θα βγει από αυτή την μεταγραφική περίοδο ενισχυμένη η Ενωση για το β’ μισό της σεζόν.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης παρουσιάζεται τις τελευταίες ώρες πολύ απογοητευμένος από την εικόνα της ΑΕΚ και δη πως παρουσιάζονται συγκεκριμένοι παίκτες στον αγωνιστικό χώρο με κακή ψυχολογία και ηττοπάθεια.

Το άρθρο ΑΕΚ: Στο κάδρο η πώληση στόπερ και η απόκτηση κεντρικού αμυντικού-κολόνα! εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα