Αταμάν: "Ο Μάικ Τζέιμς είναι σε τρομερή φόρμα"

Αταμάν: "Ο Μάικ Τζέιμς είναι σε τρομερή φόρμα"osinteliΤρί, 12/15/2020 - 08:44

Η Αναντολού Εφές θα αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα (19:00, Novasports4HD) και ο Εργκίν Αταμάν στάθηκε στον Μάικ Τζέιμς. Ο προπονητής της τουρκικής ομάδας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον εκρηκτικό γκαρντ της ΤΣΣΚΑ και εξήγησε πως οι παίκτες του θα πρέπει να βρουν τρόπο να τον σταματήσουν για να έχουν τύχη στο ματς.

ΤΣΣΚΑ

Μόσχας απαλλάχθηκε από τα περσινά προβλήματα με τις προσθήκες των Νίκολα Μιλουτίνοφ και Τόκο Σενγκέλια. Ο Μάικ Τζέιμς είναι σε τρομερή φόρμα! Για να κερδίσουμε, θα πρέπει να κρατήσουμε τις ισορροπίες στη ρακέτα και να σταματήσουμε τους Τζέιμς, Κλάιμπερν και Χίλιαρντ στο σκοράρισμα. Έχουμε την εμπειρία και τον χαρακτήρα για να ανατρέψουμε την εις βάρος μας κατάσταση", σχολίασε ο Εργκίν Αταμάν.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ Anadolou Efes - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Anadolu Efes ΔΙΕΘΝΕΙΣ Η Αναντολού Εφές θα αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα (19:00, Novasports4HD) και ο Εργκίν Αταμάν στάθηκε στον Μάικ Τζέιμς. Article publish on Τρί, 12/15/2020 - 08:44 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα