Premier League: Έξι νέα κρούσματα κορωνοϊού

Premier League: Έξι νέα κρούσματα κορωνοϊούosinteliΤρί, 12/15/2020 - 08:35

Η πανδημία του κορωνοϊού εξακολουθεί να δημιουργεί προβλήματα στην Premier League, καθώς ανακοινώθηκε πως την τελευταία εβδομάδα ανιχνεύθηκαν έξι νέα

κρούσματα.

Ειδικότερα, η ενημέρωση της διοργανώτριας αρχής αναφέρει πως περισσότεροι από 1.500 παίκτες και μέλη των ομάδων υποβλήθηκαν σε τεστ την προηγούμενη εβδομάδα, εκ των οποίων έξι βρέθηκαν θετικοί στον ιό.

Premier League μπορεί σήμερα να επιβεβαιώσει ότι την εβδομάδα από τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου έως και την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου, 1.549 παίκτες και μέλη των ομάδων υποβλήθηκαν σε τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού. Από αυτά, υπήρχαν έξι νέα θετικά δείγματα", ανέφερε η ανακοίνωση της Premier League.

Μέχρι τώρα 106 άτομα έχουν βρεθεί θετικοί στον Covid-19 σε 15 κύκλους τεστ που έχει πραγματοποιήσει η διοργανώτρια αρχή κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν.

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off Off κορωνοϊός ΑΓΓΛΙΑ Η πανδημία του κορωνοϊού εξακολουθεί να δημιουργεί προβλήματα στην Premier League, καθώς ανακοινώθηκε πως την τελευταία εβδομάδα ανιχνεύθηκαν έξι νέα κρούσματα.

Article publish on Τρί, 12/15/2020 - 08:35 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα