Ο Νεϊμάρ και οι 14 τραυματισμοί σε 3 χρόνια

08:35 15/12/2020 - Πηγή: Contra

Aν σου ζητήσω να θυμηθείς ΜΙΑ φάση από το 2018 World Cup θα είναι α) από τους πρωταθλητές Γάλλους, β) από την εξαιρετική πορεία της Κροατίας ή γ) τον Νεϊμάρ να γίνεται από τα πιο δημοφιλή memes στην ιστορία των memes; Απάντησε μου ειλικρινά.

Στο replay της φάσης θα δεις πως ο Λαγιούν όντως τον 'βρίσκει' στον αστράγαλο -που είχε χειρουργήσει. Και θα αναγνωρίσεις ότι είχε επιλέξει να εξευτελιστεί, μπροστά

σε όλον τον ποδοσφαιρικό πλανήτη, προκειμένου να δώσει ένα πλεονέκτημα στην ομάδα του. Σε αυτά που είχε πει κατόπιν ερμηνείας ήταν πως “μπορεί να θεωρείτε πως υπερβάλλω και πράγματι, κάποιες φορές το κάνω, αλλά η αλήθεια είναι πως υποφέρω στον αγωνιστικό χώρο. Έχετε την εντύπωση πως θέλω να υποφέρω όλη την ώρα στα τάκλιν; Προφανώς και δεν θέλω, γιατί πονάει πάρα πολύ. Μετά τα ματς, κάθομαι στο γήπεδο για τέσσερις με 5 ώρες, ώστε να βάζω πάγο. Είναι περίπλοκο και δεν μπορείτε να το καταλάβετε, αν δεν το ζήσετε. Είδα τα σχόλια. Προτίμησα να τα εκλάβω ως αστεία”.

“Η δουλειά μου είναι να ντριμπλάρω και να αντιμετωπίζω τον αντίπαλο. Δεν γίνεται να κάθομαι μπροστά του και να του λέω 'αγαπητέ, συγγνώμη αλλά θα ήθελα να σκοράρω ένα γκολ'. Πρέπει να τον ντριμπλάρω για να τον περάσω. Πρέπει να δοκιμάσω να κάνω κάτι και εκείνος προσπαθεί να μην μου το επιτρέψει. Συνήθως με φάουλ”.

Keywords
Τυχαία Θέματα