Κούμαν: "Μεγάλη μάχη με την Παρί"

Κούμαν: "Μεγάλη μάχη με την Παρί"osinteliΤρί, 12/15/2020 - 08:25

Ο Ρόναλντ Κούμαν σχολίασε την κλήρωση της Μπαρτσελόνα στο Champions League και τόνισε πως περιμένει μια πραγματική μάχη με την Παρί Σεν Ζερμέν. 

Ο Ολλανδός προπονητής αναγνώρισε τη δυναμική της γαλλικής ομάδας, όμως ξεκαθάρισε πως όσο θέλει την πρόκριση η Παρί, άλλο τόσο την θέλει και η δική του ομάδα και

θα παλέψει για να τα καταφέρει.

"Γνωρίζαμε ότι θα αντιμετωπίζαμε έναν πολύ ισχυρό και δύσκολο αντίπαλο κι αυτό έγινε, καθώς θα συναντήσουμε την Παρί Σεν Ζερμέν. Πιστεύω όμως ότι κι εμείς είμαστε μια ισχυρή ομάδα και βλέπω πολύ... ισορροπημένο το ζευγάρι μας", ήταν η αρχική του τοποθέτηση και συνέχισε:

"Είναι ένα κλαμπ που έχει ξοδέψει πολλά χρήματα, για να έχει μια ομάδα ικανή να διεκδικεί τίτλους όπως το Champions League. Πέρυσι έφτασαν στον τελικό, είναι μια ομάδα που πρέπει πάντα να είναι... εκεί, όμως θέλουμε κι εμείς να είμαστε εκεί. Προβλέπω μία πολύ μεγάλη μάχη".

Για το γεγονός πως το παιχνίδι αργεί ακόμη, είπε: "Μέχρι τότε δεν μπορούμε να πούμε πολλά. Δεν ξέρεις ποτέ τι θα συμβεί ως τον Φεβρουάριο. Τώρα θα πρέπει να δώσουμε μεγάλο βάρος στο πρωτάθλημα κι ελπίζουμε ότι θα έχουμε στη διάθεσή μας ως τότε τους παίκτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών".

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - UEFA Champions League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Barcelona - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Barcelona II ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο Ρόναλντ Κούμαν σχολίασε την κλήρωση της Μπαρτσελόνα στο Champions League και τόνισε πως περιμένει μια πραγματική μάχη με την Παρί Σεν Ζερμέν. 

Article publish on Τρί, 12/15/2020 - 08:25 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα