Αριθμός επεισοδίων και στοιχεία πλοκής για τη σειρά του Obi-Wan Kenobi

"Για τέσσερα χρόνια έπρεπε να λέω ψέματα στον κόσμο γι' αυτό."

Νέες πληροφορίες αποκαλύφθηκαν για τν σειρά "Star Wars" του Obi-Wan Kenobi, που ετοιμάζεται για το Disney+. Ο Ewan McGregor είπε ότι θα αποτελείται από έξι επεισόδια μιας ώρας και έδωσε μερικά στοιχεία για την πλοκή του show.

O McGregor μοιράστηκε τις νέες πληροφορίες με το Men's Journal, παρόλο που παραδέχτηκε ότι δεν επιτρεπόταν κανονικά να σχολιάσει

για τη σειρά αλλά δεν μπορούσε να αντέξει άλλο, καθώς κρατούσε το μυστικό για τη δημιουργία της πολύ περισσότερο απ' όσο φανταζόμασταν.

"Είναι μια τεράστια γ**** ανακούφιση", είπε στο μέσο. "Γιατί για τέσσερα χρόνια έπρεπε να λέω ψέματα στον κόσμο γι' αυτό".

Ο McGregor επιβεβαίωσε ξανά ότι η σειρά θα διαδραματίζεται μετά τα γεγονότα του "Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith".

"H ιστορία στέκεται μεταξύ Episode III και Episode IV", είπε. "Το τάγμα των Jedi διαλύεται. Θα έχει ενδιαφέρον να πάρουμε έναν χαρακτήρα που ξέρουμε και να τον δείξουμε [αλλιώς] - η ιστορία του θα είναι αρκετά ενδιαφέρουσα, νομίζω, καθώς αντιμετωπίζει το γεγονός ότι όλοι οι Jedi σφαγιάστηκαν στο τέλος του Episode III. "

Οι showrunner θα δουλέψουν στο 19χρονων κενό του χαρακτήρα μεταξύ των ταινιών, που ζούσε ως Ben προστατεύοντας στα κρυφά τον Luke Skywalker.

Ο McGregor ξεκινάει την "προπόνηση" του ξαναβλέποντας τις παλιές ταινίες. Ο ηθοποιός δήλωσε ότι δεν έχει δει ποτέ τις δικές του ταινίες ξανά από την κυκλοφορία τους, καθώς αρκετοί είχαν δηλώσει αρνητικότητα προς αυτές επειδή "ήταν αρκετά πολιτικές".

"Θέλω να πλησιάσω όλο και περισσότερο το πώς ήταν ο Obi-Wan όταν τον υποδυόταν ο Alec Guinness", είπε για την επιστροφή του στον ρόλο, "Νιώθω ότι είμαι μεγαλύτερος και πιο κοντά στην ηλικία του [τώρα], οπότε θα είναι πιο εύκολο να το κάνω αυτό".

Η σειρά του Obi-Wan θα ξεκινήσει γυρίσματα το 2020, αλλά μέχρι τότε και πολύ πιο σύντομα θα λάβουμε στις οθόνες μας το "The Mandalorian" (12 Νοεμβρίου) και το τελευταίο επεισόδιο του "Skywalker Saga", το "Rise of Skywalker" (18 Δεκεμβρίου).

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN Greece Ακυρώσεις και ανανεώσεις 2019 Νέα eSports σειρά από τον Johnny Galecki στο NBC Στα σκαριά μια νέα κινεζική ιστορία Star Wars

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα