Ποικιλία στην κορυφή

Απ' όλα είχε ο μπαξές των κορυφαίων για την τέταρτη αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Νικ Καλάθης: Βγήκε μπροστά ο αρχηγός

Στο παιχνίδι της Αγίας Πετρούπολης ο Καλάθης ήταν εξαιρετικός και με 15 ασίστ, 8 πόντους και 3 κλεψίματα ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης στην πρώτη εκτός έδρας νίκη του Παναθηναϊκού στη σεζόν.

Μπράιαν Ντάνστον: Σταθερή αξία

Ο Αμερικανός σέντερ είναι ένας από τους πιο έμπειρους και σταθερούς παίκτες της Ευρωλίγκας και για μία ακόμα σεζόν είναι μία σταθερά
για την Εφές. Κόντρα στη Ρεάλ είχε 17 πόντους και 8 ριμπάουντ. Άψογος.

Όμρι Κάσπι: Εμφανής ποιότητα

Ο πολύπειρος φόργουορντ απέδειξε ότι δεν εγκατέλειψε το ΝΒΑ για να κολλήσει τα τελευταία ένσημα. Κόντρα στη Βαλένθια ο Ισραηλινός είχε 12 πόντους, 5 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 3 κλεψίματα, δείχνοντας το πολύπλευρο ταλέντο του.

Αλεξέι Σβεντ: Ο ηγέτης μίλησε

Στο σπουδαίο διπλό της Χίμκι στο Μόναχο ο Σβεντ άγγιξε το νταμπλ νταμπλ αφού είχε 19 πόντους και 9 ασίστ δείχνοντας πως φέτος πασάρει περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά.

Μπράντον Ντέιβις: Ασταμάτητος στη ρακέτα

Ο Ντέιβις πραγματοποίησε κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα το καλύτερο παιχνίδι της καριέρας του αφού είχε 14 πόντους και 6 ριμπάουντ καθώς και 3 ασίστ.

Τόμας Γουόκαπ: Παίρνει ρόλο πρωταγωνιστή

Πολυτιμότερος στην αναμέτρηση κόντρα στη Βιλερμπάν ο Τόμας Γουόκαπ που έχει αρχίσει να κάνει απόσβεση με το “καλημέρα”. 12 πόντοι και 6 ριμπάουντ. Καθόλου άσχημα.

Μάικ Τζέιμς: Πιο ώριμος από ποτέ

Ο Αμερικανός με οδηγό τον Ιτούδη δείχνει ότι έχει μία ουσιαστική ευκαιρία να πάρει Ευρωλίγκα. 23 πόντοι, 5 ασίστ και 3 ριμπάουντ κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου και διπλό οι Μοσχοβίτες.

Αρτούρας Γκουντάιτις: Σέντερ νέας γενιάς

Ο Γκουντάιτις έκανε πάρτι στη ρακέτα της Φενέρ και με 17 πόντους και 5 ριμπάουντ ήταν ο σημαντικότερος παίκτης στη νίκη της Αρμάνι επί της ομάδας του Ομπράντοβιτς.

Τόρνικε Σενγκέλια: Εκπληκτικός

Ο ηγέτης της Μπασκόνια έκανε εμφάνιση από άλλο πλανήτη κόντρα στον Ολυμπιακό. Το κοντέρ σταμάτησε στους 25 πόντους ενώ μάζεψε και 9 ριμπάουντ και μοίρασε 3 ασίστ.
Keywords
Τυχαία Θέματα