Άρης: Συμπληρώνεται το παζλ

Αντίστροφα μετράνε στον Άρη για την πρώτη συγκέντρωση της νέας σεζόν και ο Σάββας Παντελίδης βλέπει το παζλ της ομάδας του να συμπληρώνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η απόκτηση των Σούντγκρεν, Ντουάρτε και Ιντέγε (απομένουν οι υπογραφές για την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης μεταγραφής καθώς υπάρχει ήδη προφορική συμφωνία συνεργασίας) δίνουν ποιοτικές λύσεις στον Έλληνα τεχνικό που από εδώ και στο εξής προβληματίζεται πλέον
κυρίως για τις εναλλακτικές λύσεις που θα έχει στη διάθεση του.

Ας ρίξουμε μια αναλυτική ματιά στην κάθε θέση ξεχωριστά.

Τερματοφύλακες
Εδώ υπάρχει ο Κουέστα με τον οποίο υπάρχει συμφωνία επέκτασης του συμβολαίου του. Θα είναι το «Νούμερο 1» του Άρη της νέας περιόδου.

Δύσκολο να παραμείνει ο Αναγνωστόπουλος, καθώς υπάρχει η επιθυμία για μία περισσότερο αξιόλογη επιλογή ώστε να υπάρχει ανταγωνισμός με τον Ισπανό.
Το θέμα του δεύτερου τερματοφύλακα είναι σε εκκρεμότητα.

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ
Δεξιά: Η θέση στα δεξιά της άμυνας έκλεισε με την έλευση του Σουηδού Σούντγκρεν.
Ένας εκ΄ των Τζανακάκη και Κωνσταντινίδη (ίσως και οι δύο) αποτελέσουν παρελθόν.

Αριστερά: Εδώ υπάρχει ο Κόρχουτ και είναι σε εξέλιξη η προσπάθεια ανεύρεσης του αντικαταστάτη του καθώς ήδη ανακοινώθηκε ότι δεν συνεχίζει ο Βαλεριάνος.

Στόπερ: Οι τρεις δεδομένοι είναι οι Βέλεθ (για τον οποίο κάποια στιγμή ακούστηκε ότι υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλους συλλόγους χωρίς ωστόσο να προχωρήσει καμία απ΄ αυτές τις περιπτώσεις), Σόουζα και Δεληζήσης, ενώ το σημαντικότερο κομμάτι για την συμπλήρωση της τετράδας είναι η συμφωνία του Ρόουζ με την Λοριάν ώστε να αποδεσμευτεί από την Γαλλική ομάδα και να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη.
Αν τελικά δεν τα καταφέρει, θεωρείται δεδομένο ότι οι Θεσσαλονικείς θα κινηθούν για την απόκτηση ενός ακόμη στόπερ.

ΜΕΣΟΙ:
Ανασταλτικοί: Ο Σιώπης είναι αμετακίνητος, ενώ δίπλα του υπάρχει ο Μπάσα για τον οποίο γίνονται διάφορες… σκέψεις. Σε κάθε περίπτωση και εδώ θα περιμένουμε (πολύ πιθανό) νέα άφιξη, καθώς ο Αλβανός έδειξε αρκετές αδυναμίες την περσινή σεζόν.

Δεξιά: Οι Γκάμα (όταν επανέλθει από τον τραυματισμό του) και ο Ντιγκινί, είναι δύο ποιοτικές επιλογές, ενώ στην συγκεκριμένη θέση είναι αξιόπιστος και ο Τόνσο εφόσον χρειαστεί.

Κέντρο: Ντουάρτε, Ματίγια, Τόνσο, Μαρτίνες, δίνουν πληθώρα επιλογών στον Παντελίδη.

Αριστερά: Η έλευση του Λάρσον έδωσε μεγάλη ανάσα στην συγκεκριμένη πλευρά, ενώ ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν και οι βοήθειες των Τόνσο – Μαρτίνες που επίσης μπορούν να αγωνιστούν με επιτυχία στην συγκεκριμένη θέση.

ΕΠΙΘΕΣΗ:
Ο Ιντέγε έρχεται να καλύψει ένα μεγάλο κενό (αν δεν στραβώσει τίποτα μέχρι τις υπογραφές) αλλά παραμένει άγνωστο τι μέλλει γενέσθαι με τους Γιουνέζ και Διαμαντόπουλο.

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί καθώς είναι πολύ πιθανό μέχρι την διαμόρφωση του τελικού ρόστερ να υπάρξουν κάποιες εκπλήξεις.

Άλλωστε το επισήμανε στην τελευταία συνέντευξη Τύπου ο Σλάββας Παντελίδης αφήνοντας να εννοηθεί ότι ενδέχεται να αποχωρήσουν ποδοσφαιστές που θεωρούνται βασικοί.

Στο κείμενο δεν αναφέρονται πουθενά τα ονόματα των Ματέο Γκαρσία και Φετφατζίδη καθώς όσο περνάει ο καιρός τόσο απομακρύνονται από το "Κλ. Βικλείδης".

Στο ποδόσφαιρο ωστόσο, όπως και στη ζωή γενικότερα... ποτέ μην λες ποτέ.
Keywords
Τυχαία Θέματα