E3 2019: To X019 από την Microsoft έρχεται στο Λονδίνο

Όσοι πιστοί ετοιμαστείτε για ταξιδάκι στην Αγγλία.

Πριν λίγες ώρες, κατά τη διάρκεια του Inside Xbox πάνελ της E3 2019, η Microsoft ανακοίνωσε ότι το X019 πρόκειται να διεξαχθεί φέτος στο Λονδίνο.

Την αποκάλυψη έκανε ο Phil Spencer, λέγοντας μάλιστα ότι η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο. Όσοι δεν πάμε εκεί θα μπορέσουμε να το παρακολουθήσουμε

διαδικτυακά και θα έχει και άλλο ένα Inside Xbox επεισόδιο, που λογικά θα έχει κι άλλες μεγάλες ανακοινώσεις.

Ακόμα δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση, παρόλο που γνωρίζουμε ότι πρόκειται για μια μεγάλη γιορτή για τους fans του Xbox. Όσοι θέλουν να προμηθευτούν το εισιτήριο τους θα πρέπει να περιμένουν μέχρι τον Αύγουστο, που θα μάθουμε περισσότερες πληροφορίες κατά τη διάρκεια της Gamescom.

Για να πάρετε μία ιδέα των ανακοινώσεων σε αυτές τις εκδηλώσεις, πέρυσι κατά τη διάρκεια του X018, είχαμε μάθει ότι η Microsoft αγόρασε δύο νέα studio: τα Obsidian και inXile.

Όλες οι ανακοινώσεις από την E3 στο ειδικό hub του IGN Greece: E3 2019

Ο Σήφης είναι Editor στο IGN και μπορείτε να τον βρείτε στο Facebook, τις λίγες ώρες της ημέρας που δεν παίζει Magic Arena.

IGN GreeceE3 2019: Αποκαλύφθηκε το Watch Dogs: Legion και η ημερομηνία κυκλοφορίας τουE3 2019: Το Doom Eternal θα έχει ένα 2v1 modeE3 2019: To νέο Xbox ή αλλιώς Project Scarlett θα κυκλοφορήσει την Εορταστική περίοδο του 2020

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα