Survivor διαρροή 11/6 -part 2: Ποιος κερδίζει απόψε; (video)

Survivor διαρροή 11/6  –part 2: Όπως πάντα το αναφέρουμε για να το γνωρίζετε. Διαβάζετε με δική σας ευθύνη. Αν τελειώσετε το άρθρο, πιθανότατα θα ξέρετε τις εξελίξεις για το Survivor. Η διαρροή πρόκειται για κάποιο από τα επόμενα επεισόδια. Πιθανότατα το αυριανό. Σε κάθε περίπτωση μιλάμε για επεισόδιο που δεν έχει «παιχτεί» ακόμα στον αέρα. Πρόκειται για ένα από αυτά που αφορούν αγώνισμα επάθλου. Συγκεκριμένα την ομάδα που έχει τον πρώτο λόγο για νίκη στο οικογενειακό έπαθλο.

Survivor διαρροή 11/6  –part 2

Όλα τα νέα για

το Survivor τα μαθαίνετε έγκαιρα και έγκυρα από εδώ. Πρώτα από εδώ. Με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Στην ελληνική μετάδοση αναφέραμε τι θα δούμε και ποιος αναμένεται να κερδίσει. Πρόκειται για αγώνισμα που έχει διαρρεύσει εξάλλου. Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν θα δείξει μόνο αυτό στη μετάδοση ή και κάποιο δεύτερο. Επομένως κρατάμε μια επιφύλαξη για το τι θα δούμε απόψε.

Δείτε videos από τη νίκη των άσπρων που τους χάρισε ταξίδι στην Κούβα.

Το μόνο σίγουρο είναι πως στην Τουρκία έχει αγώνισμα για το οικογενειακό έπαθλο. Κι αυτό είναι λογικά το πρώτο μέρος. Διότι θα έχουμε δύο αγωνίσματα για το οικογενειακό έπαθλο στον Άγιο Δομίνικο. Έχουμε ενημερώσει για το ποια ομάδα είναι αυτή που θα κερδίσει το οικογενειακό έπαθλο. Δεν έχουμε καθαρή εικόνα για το αν θα γίνει αυτό με 2-0 στις νίκες. Διότι υπήρχε ένα κενό στην ενημέρωσή μας για το επεισόδιο της Τετάρτης. Τι θέλουμε να πούμε; Πως πρέπει να έχουμε κατά νου το ενδεχόμενο να κερδηθεί το έπαθλο και με 2-1. Κι ας μοιάζει δύσκολο αυτό το σενάριο.

Με ένα κλικ περισσότερο πάμε στοίχημα ποδόσφαιρο

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΑ ΜΠΕΡΓΚΕΡ

Το βράδυ θα έχουμε κανονικά Live spoiler από την τουρκική μετάδοση. Μέχρι τότε δείτε το τουρκικό τρέιλερ. Στο ξεκίνημά του φαίνεται η μαύρη ομάδα πως έχει ένα θέμα. Με την παρουσία του Εμρέ.



Follow Sportime_media 
Follow sportime.gr 

The post Survivor διαρροή 11/6  -part 2: Ποιος κερδίζει απόψε; (video) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα