Άρης-ΠΑΟΚ Οι γκολάρες της Θεσσαλονίκης (vid)

Άρης-ΠΑΟΚ Οι γκολάρες της Θεσσαλονίκης (vid)antoniamath11Κυρ, 12/13/2020 - 17:35

Απολαύστε σε ένα βίντεο συγκεντρωμένα τα δέκα καλύτερα γκολ των αναμετρήσεων του Άρη με τον ΠΑΟΚ στο Βικελίδης. Γκολ από το κέντρο, γκολ με σουτάρες,

με προσωπικές ενέργειες, απ’ όλα έχει η Θεσσαλονίκη.

Παρά το γεγονός ότι τα ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ έχουν ως κύριο συστατικό τους το πάθος και τη δύναμη, εντούτοις δεν έχουν λείψει τα τελευταία 25 χρόνια μερικές μοναδικές στιγμές. Κάποια γκολ που μένουν ανεξίτηλα χαραγμένα στο μυαλό των φιλάθλων.

Από το γκολ του Βαγγελή από το κέντρο του γηπέδου, στις γκολάρες του Αγκάνθο, σε εκείνο του Καμαρά και πολλά άκομα, θα τα δείτε όλα συγκεντρωμένα σε ένα βίντεο. Απολαυστε τα. 
 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Άρης - Ποδόσφαιρο Off Off On Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ Άρης-ΠΑΟΚ: Οι γκολάρες της Θεσσαλονίκης (vid) Submitted by antoniamath11 on Κυρ, 12/13/2020 - 16:02 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/ARIS_PAOK_TOPGOAL.mp4 ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off ΕΛΛΑΔΑ Απολαύστε σε ένα βίντεο συγκεντρωμένα τα δέκα καλύτερα γκολ των αναμετρήσεων του Άρη με τον ΠΑΟΚ στο Βικελίδης. Γκολ από το κέντρο, γκολ με σουτάρες, με προσωπικές ενέργειες, απ’ όλα έχει η Θεσσαλονίκη. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Απολαύστε σε ένα βίντεο συγκεντρωμένα τα δέκα καλύτερα γκολ των αναμετρήσεων του Άρη με τον ΠΑΟΚ στο Βικελίδης. Γκολ από το κέντρο, γκολ με σουτάρες, με προσωπικές ενέργειες, απ’ όλα έχει η Θεσσαλονίκη.
Article publish on Κυρ, 12/13/2020 - 17:35 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα