Άρης: Ο κορωνοϊός χτύπησε εις διπλούν!

Άρης: Ο κορωνοϊός χτύπησε εις διπλούν!edadaΠέμ, 11/12/2020 - 20:42

Η ομάδα μπάσκετ του Άρη δεν έμεινε αλώβητη από τον κορωνοϊό. Μάλιστα, ο επιθετικός ιός χτύπησε εις διπλούν τους "κίτρινους"! Όπως ανακοίνωσε σήμερα (12/11) η ΚΑΕ Άρης, δύο μέλη της ομάδας, που όπως έγινε γνωστό είναι παίκτες αυτής, διαγνώστηκαν θετικοί έπειτα από τη διεξαγωγή των σχετικών τεστ.

Όχι μόνο οι δύο παίκτες, αλλά όλα τα μέλη της ομάδας τέθηκαν αμέσως σε καραντίνα προληπτικά, ώστε να περιοριστούν οι πιθανότητες διασποράς του κορωνοϊού. Φυσικά, οι προπονήσεις της ομάδας διακόπηκαν άμεσα, ενώ το ιατρικό επιτελείο παρακολουθεί την εξέλιξη της υγείας όλων των μελών -παικτών, τεχνικού επιτελείου και υπαλληλικού προσωπικού. Όλοι θα υποβληθούν σε νέα τεστ εντός των προσεχών ημερών.

Η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης αναφέρει:

"Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι κατά τη διάρκεια ελέγχου που πραγματοποιήθηκε σήμερα (12/11) διαγνώστηκαν δυο κρούσματα COVID-19 σε μέλη του αγωνιστικού τμήματος. Η ομάδα μας ακολουθεί πιστά όσα προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα διαχείρισης κρουσμάτων από τον Ε.Ο.Δ.Υ., τη Γ.Γ.Α. και τον Ε.Σ.Α.Κ.Ε., με γνώμονα την υγεία όλων.

Οι προπονήσεις της ομάδας διακόπτονται και όλα τα μέλη του αγωνιστικού τμήματος τίθενται σε καραντίνα. Το ιατρικό επιτελείο της ομάδας παρακολουθεί την κατάσταση των μελών του αγωνιστικού τμήματος και έχει δώσει τις απαραίτητες οδηγίες.

Εντός των ημερών όλα τα μέλη της ομάδας θα υποβληθούν σε νέα τεστ COVID-19".

ΕΛΛΑΔΑ - Basket League - ΜΠΑΣΚΕΤ 'Αρης - Μπάσκετ Off Off edada Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ #arisbc Αρης ΕΛΛΑΔΑ Δεν έμεινε αλώβητη η ομάδα μπάσκετ του Άρη από τον κορωνοϊό, καθώς παρουσιάστηκαν δύο κρούσματα σε παίκτες, όπως ανακοίνωσε σήμερα (12/11) η "κίτρινη" ΚΑΕ Article publish on Πέμ, 11/12/2020 - 20:42 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα