Άρης: Διπλή ζημιά έκανε ο κορωνοϊός

Άρης: Διπλή ζημιά έκανε ο κορωνοϊόςedadaΤετ, 10/28/2020 - 11:00

Το... φυσάει και δεν κρυώνει ο Άκης Μάντζιος το χουνέρι που έκανε στον Άρη ο κορωνοϊός! Το δυνατό χτύπημα του ιού προκάλεσε διπλή ζημιά στους "κίτρινους", πρόβλημα σε δύο επίπεδα, το οποίο καλείται να διορθώσει άμεσα ο προπονητής της ομάδας, χωρίς να είναι βέβαιο ότι μπορεί να τα καταφέρει.

Σε πρώτο επίπεδο, έκοψε τη φόρα της ομάδας, που είχε αποκτήσει μετά τα συνεχή καλά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, με τις τέσσερις

νίκες και τη μία ισοπαλία. Αποτελέσματα, που έχουν φέρει τον Άρη μόνο πρώτο στο βαθμολογικό πίνακα της Super League 1 και τον κρατούν εκεί ακόμη, παρά το γεγονός ότι έχει παιχνίδι λιγότερο, αυτό με την ΑΕΛ που δεν έγινε το προηγούμενο Σάββατο λόγω του ζητήματος που προέκυψε με τα δέκα συνολικά κρούσματα κορωνοϊού (επτά παικτών και τριών μελών του τεχνικού επιτελείου).

Σε δεύτερο επίπεδο, δεν επέτρεψε στους "κίτρινους" να δουλέψουν όπως θα το έκαναν, αν η αναβολή του προηγούμενου αγώνα γινόταν για άλλο λόγο και όχι λόγω της καραντίνας. Εξαιτίας των κρουσμάτων και όσων προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο, οι προπονήσεις όλες αυτές τις ημέρες έγιναν με τους παίκτες χωρισμένους σε γκρουπ, που σημαίνει ότι δεν δούλεψαν όλοι μαζί για να εφαρμοστούν τακτικές στον αγωνιστικό χώρο και συστήματα. Είναι άλλο οι παίκτες απλώς να διατηρούν και να βελτιώνουν τη φυσική τους κατάσταση, αλλά και να δουλεύουν σε γκρουπάκια με την μπάλα κι άλλο να βρίσκονται όλοι μαζί στο γήπεδο και ο προπονητής να τους προετοιμάζει ομαδικά.

Το πρόβλημα για τον Άκη Μάντζιο είναι ακόμη μεγαλύτερο, από τη στιγμή που τα κρούσματα στους παίκτες ήταν οκτώ, καθώς προέκυψε ένα επιπλέον τις επόμενες ημέρες, στο ένα τρίτο δηλαδή (σχεδόν) του έμψυχου δυναμικού. Μάλιστα, οι πέντε από αυτούς, όπως λέει το ρεπορτάζ, είναι βασικοί παίκτες, οι οποίοι δεν είναι καθόλου σίγουρο πότε θα επανέλθουν σε πολύ καλή κατάσταση, όπως ήταν πριν τους βρει ο κορωνοϊός.

Πλέον, είναι κρίσιμο για τον Άρη, αν αγωνιστεί ή όχι με τον Αστέρα Τρίπολης στο παιχνίδι που είναι προγραμματισμένο να γίνει την ερχόμενη Κυριακή (1/11) στο "Κλεάνθης Βικελίδης", στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1. Είναι δίκοπο μαχαίρι, αν ο Άρης είναι καλό να είναι σε θέση να αγωνιστεί ή όχι, υπό την έννοια ότι ίσως είναι πιο ωφέλιμο για την ομάδα να θεραπευτούν όλοι, να επιστρέψουν και να γίνει μια σωστή προετοιμασία για επίσημη αναμέτρηση κι όχι σε συνθήκες... διάλυσης.

Οι πληροφορίες λένε ότι οι "κίτρινοι" θέλουν να αγωνιστούν, αν το νούμερο των παικτών που θα εξακολουθήσουν να ταλαιπωρούνται από κορωνοϊό (τα νέα τεστ αναμένεται ότι θα γίνουν αύριο, 29/10) δεν είναι πάνω από το επιτρεπτό όριο. Κρίνουν ότι έστω κι έτσι είναι καλύτερο να μπούνε ξανά, το συντομότερο δυνατό, σε αγωνιστικό ρυθμό. Είναι, όμως, πράγματι έτσι; Αυτό (είναι αλήθεια ότι) μόνο στο γήπεδο μπορεί να φανεί...  

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης - Ποδόσφαιρο Off Off edada Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #arisfc Άρης ΕΛΛΑΔΑ Πρόβλημα εις διπλούν προκάλεσε το δυνατό χτύπημα του κορωνοϊού στον Άρη, που καλείται να πιάσει άμεσα τον καλό ρυθμό που είχε πριν την καραντίνα Article publish on Τετ, 10/28/2020 - 11:00 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα