Χάιντουκ: Έκαναν τη νύχτα μέρα για τα γενέθλια των οπαδών! (vid)

Χάιντουκ: Έκαναν τη νύχτα μέρα για τα γενέθλια των οπαδών! (vid)ageorgiΤετ, 10/28/2020 - 09:26

Απίστευτο θέαμα στο Σπλιτ, με τους οργανωμένους της Χάιντουκ να γιορτάζουν τα 70ά τους γενέθλια κάνοντας τη νύχτα μέρα!

H «Torcida», που σύμφωνα με τους Κροάτες είναι ο παλαιότερος σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών στην Ευρώπη, έκλεισε τα 70 χρόνια από την ίδρυσή της, καθώς σχηματίστηκε στις 28 Οκτωβρίου 1950 από μία ομάδα Κροατών ναυτικών και φοιτητών, που είχαν εντυπωσιαστεί από

τις εκδηλώσεις των Βραζιλιάνων οπαδών στις εξέδρες του Μουντιάλ 1950. Γι’ αυτό άλλωστε έδωσαν στον σύνδεσμό τους το όνομα «Τοrcida», από το πορτογαλικό «torcer» που σημαίνει «επευφημώ».

Οι οπαδοί της δαλματικής ομάδας, φρόντισαν έτσι να γιορτάσουν τα γενέθλια του συνδέσμου τους με έναν άκρως εντυπωσιακό τρόπο.

Τη στιγμή που το ρολόι έδειξε μεσάνυχτα, χιλιάδες φωτοβολίδες και πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό του Σπλιτ και δημιούργησαν ένα φαντασμαγορικό σκηνικό.

Η κροατική ομάδα μπορεί να περιμένει 15 χρόνια για έναν τίτλο στη χώρα, ωστόσο η χθεσινή εκδήλωση έδειξε ότι η αγάπη τους για την ομάδα δεν έχει ατονήσει.

Απολαύστε το εντυπωσιακό θέαμα:

 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - ΕΥΡΩΠΗ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Hajduk Split - Ποδόσφαιρο Off Off ageorgi Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Hajduk Split ΔΙΕΘΝΕΙΣ Απίστευτο θέαμα στο Σπλιτ, με τους οργανωμένους της Χάιντουκ να γιορτάζουν τα 70ά τους γενέθλια κάνοντας τη νύχτα μέρα!

Article publish on Τετ, 10/28/2020 - 09:26 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα