Παπαδόπουλος: «Σε κρίσιμο σταυροδρόμι της καριέρας του»

Παπαδόπουλος: «Σε κρίσιμο σταυροδρόμι της καριέρας του»ageorgiΤετ, 10/28/2020 - 10:23

Στέλεχος της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ εξήγησε γιατί ο Κυριάκος Παπαδόπουλος επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Κροατία.

Ο Έλληνας άσος μετακόμισε στην ομάδα της κροατικής πρωτεύουσας και ο Μπόζινταρ Σίκιτς αναφέρθηκε στο παρασκήνιο της συμφωνίας μιλώντας στη «Sportske Novosti».

«Το συμβόλαιό του στο Αμβούργο είχε λήξει, οπότε επέστρεψε στην Ελλάδα, ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στην πατρίδα

του. Όμως δεν κατάφερε να συμφωνήσει με καμία ομάδα, η περίοδος των μεταγραφών πέρασε, ήρθαμε σε επαφή μαζί του και συμφωνήσαμε γρήγορα. Είναι σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι της καριέρας του, τα λεφτά δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα γι’ αυτόν, θέλει να επιστρέψει στο προσκήνιο και νομίζω ότι η άφιξή του θα είναι αμοιβαία επωφελής και πως θα κάνει άλλη μία σημαντική μεταγραφή στο μέλλον. Θα παίρνει τα ίδια λεφτά με τον Πίβαριτς και τον Γέλαβιτς, οπότε δεν σπάσαμε την ιεραρχία των αμοιβών και δεν πρόκειται ποτέ να το κάνουμε. Ένας έμπειρος παίκτης όπως ο Παπαδόπουλος θα είναι σημαντική ενίσχυση γιατί είχαμε έλλειψη στη μεσαία γραμμή μετά τον τραυματισμό του Μερσινάι», είπε συγκεκριμένα για τον Παπαδόπουλο. που γίνεται ο πέμπτος Έλληνας που θα αγωνιστεί στην Κροατία μετά τους Δημήτρη Διαμαντάκο (παίζει στη Χάιντουκ), Σάββα Γκέντσογλου (Χάιντουκ 2016-2018), Χάρη Μαυρία (Ριέκα 2017-2018) και Δημήτρη Παπαδόπουλο (Ντιναμό Ζάγκρεμπ 2009-10).

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - ΕΥΡΩΠΗ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Lokomotiva Zagreb - Ποδόσφαιρο Off Off ageorgi Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Lokomotiva Zagreb ΔΙΕΘΝΕΙΣ Στέλεχος της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ εξήγησε γιατί ο Κυριάκος Παπαδόπουλος επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Κροατία.

Article publish on Τετ, 10/28/2020 - 10:23 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα