Άρης: Αποφασίζει ο Μπούργος για το “νέο αίμα” (pic)

Οκτώ νέοι παίκτες συμμετείχαν στην προετοιμασία του Άρη στο Kräuterdorfstadion Söchau. Ο λόγος για τους πιο παλιούς Χρήστο Μαρμαρίδη και Κυριάκο Ασλανίδη, αλλά και για τους Γιώργο Καρακασίδη, Χρήστο Χατζηϊωάννου, Μιχαήλ Παναγίδη, Ραφαήλ Σγούρο, Κωνσταντίνο Τανούλη και Κωνσταντίνο Χρυσόπουλο. Υπό τις οδηγίες του Χέρμαν Μπούργος, ολοκλήρωσαν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των “κίτρινων” και τώρα έφτασε η ώρα της κρίσης γι’ αυτούς.

Συγκεκριμένα, ο Αργεντίνος τεχνικός της ομάδας καλείται να πάρει την απόφαση ποιον ή ποιους από όλους αυτούς θα κρατήσει μαζί του στην

πρώτη ομάδα και στη συνέχεια. Ενδέχεται να μείνουν και όλοι, αν και το πιο πιθανό είναι να παραμείνουν μερικοί, ίσως και ένας ή δύο τελικά.

Ο Μπούργος, αν εξαιρέσει κανείς τον τερματοφύλακα Καρακασίδη, έδωσε σε όλους την ευκαιρία να δείξουν πράγματα αγωνιστικά, στα φιλικά με το Αμβούργο και τη Γάνδη, που έγιναν μέχρι σήμερα (7/7). Ενδεχομένως, στο σημερινό τρίτο φιλικό με αντίπαλο τον Άρη Λεμεσού (18:30, NS Start) να τους δώσει κι άλλο χρόνο συμμετοχής.

Όπως και να έχει, η παρουσία των οκτώ αυτών νεαρών στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας μόνο κέρδος ήταν γι’ αυτούς. Πήραν εμπειρίες, είχαν μια προβολή από το μέλλον τι σημαίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στο υψηλό επίπεδο και συναναστράφηκαν με παίκτες με πολύ μεγάλη εμπειρία, όπως ο Ιτούρμπε, ο Κουέστα, ο Γκρέι, ο Μαντσίνι, ο Ντουκουρέ, ο Φαμπιάνο, ο Μπράμπετς, ο Πίρσμαν και άλλοι.

Δύο πράγματα πρέπει να σημειωθούν, που θα παίξουν ρόλο στην τελική απόφαση του Μπούργος. Το πρώτο είναι ότι θέλει να βάλει “νέο αίμα” και μάλιστα ελληνικό, από τις ακαδημίες του συλλόγου προερχόμενο, στην ομάδα. Το λέει σε κάθε ευκαιρία αυτό. Το δεύτερο είναι ότι θα χρειαστούν νέοι παίκτες προερχόμενοι από τα σπλάχνα του σωματείου για τη δήλωση της αποστολής στην UEFA, για τους αγώνες του European Conference League.

Μένει να φανεί ποιοι θα είναι αυτοί τελικώς, με τη σημείωση ότι οι Μαρμαρίδης, Ασλανίδης, Τανούλης και Σγούρος έχουν υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με τους “κίτρινους”. Εντός ολίγων ημερών, θα γίνουν γνωστά και περισσότερα επί του θέματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα