Παναθηναϊκός: Αιχμές του Κοντού προς την πλευρά του Νέντοβιτς

Ο διευθυντής επικοινωνίας της “πράσινης” ΚΑΕ τόνισε πως το “τριφύλλι” έχει φερθεί άψογα στον παίκτη και πως δε θα κυνηγήσει δικαστικά την υπόθεση, καθώς δε θέλει στο ρόστερ του, να υπάρχουν παίκτες που θα είναι δυσαρεστημένοι. Ο Κοντός μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό “bwinΣΠΟΡ FM 94,6”.

Αρχικά, ο Κοντός δήλωσε: “Του Νέντοβιτς είναι μια ιδιάζουσα περίπτωση. Απέναντι στον αθλητή ο Παναθηναϊκός έχει

συμπεριφερθεί… σπαθί, αφού του στάθηκε σε δύσκολες καταστάσεις. Το προηγούμενο καλοκαίρι του ανανέωσε το συμβόλαιο μέχρι το 2023. Σε αυτό υπήρχαν κάποιες δικλείδες. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού πρέπει να είναι ενήμερος. Έπρεπε να παίξει σε 28 από τα 34 ματς της Euroleague για να ανανεωθεί αυτόματα το συμβόλαιο και τελικά έπαιξε σε 26 από τα 32, αφού δύο ματς δεν έγιναν λόγω του πολέμου. Άρα το ποσοστό είναι ακριβώς το ίδιο. Ο Παναθηναϊκός θεώρησε ότι είναι αυτονόητο ότι συνεχίζει μαζί κανονικά τη συνεργασία του με τον αθλητή. Η πλευρά όμως του παίκτη που εκπροσωπείται από τον Μίσκο Ραζνάτοβιτς θεώρησε ότι μπορεί να πατήσει στον όρο για τα 28 ματς, τη στιγμή όμως που δεν έγιναν όλοι οι αγώνες στην Euroleague”.

Και συμπλήρωσε: “Αυτό βάζει τα πράγματα σε μια άλλη ράγα. Ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να μπει σε δικαστική διαμάχη. Δεν υπάρχει λόγος να έχεις έναν παίκτη δυσαρεστημένο, ούτε να πας στο επόμενο βήμα το οποίο υπήρξε σε κάποια φάση της συζήτησης με τον Μίσκο Ραζνάτοβιτς, να κάνεις από εδώ και πέρα ένα τριετές συμβόλαιο στον παίκτη με περισσότερα από τρία εκατομμύρια ευρώ, όπως λέγεται ότι του προσφέρει ο Ερυθρός Αστέρας”.

Τέλος, ο διευθυντής επικοινωνίας των “πράσινων” δήλωσε: “Ο Παναθηναϊκός δε θα πάει δικαστικά, ούτε να λειτουργήσει εκβιαστικά, ούτε να κρατήσει έναν παίκτη δυσαρεστημένο, ειδικά για έναν παίκτη που έχει στηρίξει, προσφέροντάς του ένα διετές συμβόλαιο. Από τη στιγμή που θεωρούν ότι δεν έχουν γίνει τα 28 παιχνίδια, με 300.000 ευρώ μπορεί να μείνει ελεύθερος. Στην προκειμένη περίπτωση αυτός ο δρόμος θα ακολουθηθεί. Ο Παναθηναϊκός κοιτάζει την επόμενη μέρα του”.

Keywords
Τυχαία Θέματα