Κριστιάνο Ρονάλντο: Ψήφισε εσύ την επόμενη ομάδα του! (poll)

Ο Ρονάλντο βρίσκεται ακόμα στο πολυτελές γιοτ του παρέα με την Τζεορτζίνα και απολαμβάνει τις διακοπές του. Η αλήθεια είναι ότι έχει αργήσει να επιστρέψει για να ενταχθεί στην προετοιμασία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Κάτι έχει “σπάσει” μέσα του.

Μάλιστα πριν από λίγες μέρες διαμήνυσε στους ανθρώπους της ομάδας πως αν βρεθεί πρόταση για τον ίδιο να τον πουλήσουν ώστε να αποχωρήσει από την ομάδα. Την ίδια ώρα ο Έρικ Τεν Χαγκ σχεδιάζει τη νέα χρονιά με

ή χωρίς τον Ρονάλντο. Δεν είναι ότι τον “παρακαλάει” και να μείνει πάντως.

Πολλοί άλλωστε αμφισβητούν αν ο Ρονάλντο θα μπορούσε να ταιριάξει στην ομαδική-ολλανδική φιλοσοφία του πρώην τεχνικού του Άγιαξ. Αφήστε που αν μείνει στο Μάντσεστερ δεν θα παίξει Champions League.

Ήδη λοιπόν οι “μνηστήρες” είναι πολλοί. Και ήδη έχουν κάνει αναγνωριστικές βόλτες από το γραφείο του Ζόρζε Μέντες. Όχι ότι κι ο ίδιος κάθεται στ’ αυγά του. Μέχρι και με τον Λαπόρτα συναντήθηκε ο αθεόφοβος.

Όπως και να’χει αρκετές ομάδες έχουν γραφτεί και ως ρεπορτάζ και ως φημολογία για το που θα συνεχίσει την καριέρα του ο 37χρονος GOAT. Εμείς δίνουμε τον λόγο σε σας.

Εσύ που θα ήθελες να δεις τον Ρονάλντο τη νέα σεζόν;
Keywords
Τυχαία Θέματα